PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
29.06.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Yan Dark, Pietros, Finidi
 
 
Studio 54 zve na poslední červnové afterparties

Paco, Ronny, Subgate, Rio, Yan Dark, Pietros, Finidi, Kiffli, Lucass, Pete Walk a další roztančí tento víkend Studio 54!

 

Je tu konec školního roku a zároveň poslední červnový víkend, který vybízí k tomu, vyrazit na pořádný mejdan a náležitě přivítat příchod léta. Opět pro vás máme pár dobrých tipů, kam zajít.

V pátek doporučujeme navštívit pražskou Meccu, kde vystoupí uznávaný producent Marcel Woods v rámci populárního eventu Mecca Star, kterého bude supportovat rezident Studia 54 – Enrico, Richard Reynolds a Meccanicii.

V sobotu vyražte do pražského Retra, kde proběhne warm up k festivalu Mácháč. Na něm se představí Enrico, Pietros a rezident klubu Roberto Chochola. Pokud nebudete mít i po těchto večírcích dost, zavítejte na afterparties do Studia 54, kde to pojede až do pozdního odpoledne.

 

V sobotu se za mix postaví sestava – Ronny, Yan Dark, Pietros a Finidi, kteří budou doplněni jedním z výherců dj contestu který se jmenuje Rio, tudíž bude o zábavu určitě postaráno.

 

Pokud zavítáte do Studia 54 v neděli, můžete se těšit na sety od rezidentů Paca, Subgatea, Kiffliho a Peta Walka. O jejich support se postará další vítěz djské soutěže a to Luccas!

 

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Hezký zbytek června přeje Studio 54 crew

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016