PARTYINFO

 

KLUBOVÁ NOC UNITED ISLANDS ČESKÉ SPOŘITELNY

Datum konání:
20.06.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
DNB Fever DJs
Live:
Le Pneumatiq, Alef Zero, Peter Pan Complex, Sixin, Gambrz Reprs, Finalista Youtube festu
Info:
http://www.unitedisland.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Klubová noc United Islands České spořitelny v Roxy

Vážení návštěvníci, posluchači, tanečníci a pařiči, vážené slečny, vážení chlapci, muzikanti a všichni další, kdo si umíte užít večer v klubu, dovolte, abychom vám ve stručnosti vysvětlili, proč se rozhodnete strávit čtvrtek 20. 6. 2013 návštěvou pražských klubů, tancem a poznáváním nových kapel. Klubovou noc i celý festival United Islands České spořitelny zahajujeme v 19:30 v unikátních prostorách dvorany Nosticova Paláce, kterou u příležitosti festivalu otevře Ministerstvo kultury pro veřejnost (vystoupí kapely Never Sol a Please The Trees & sbor Elpida).

 

Dále přinášíme nejen program v devíti vybraných pražských klubech se vstupem zdarma, velice dobré kapely (jak poslechové koncerty, tak koncerty taneční) a after party s DJs různých žánrů, ale přinášíme i parádní soutěž. Na leták United Islands, který bude k dispozici na místech konání, je třeba nasbírat razítka ze všech klubů, ve kterých bude Klubová noc probíhat. Prvních třicet z vás, kterým se podaří během Klubové noci obejít všechny kluby a kteří se 21. 6. v presscentru prokáží orazítkovaným letákem ze všech devíti klubů, získá vstup do VIP zóny festivalu! Tak se tam na vás těšíme!

K programu:

Klubová noc letošních United Islands České spořitelny bude oproti minulým ročníkům probíhat přesně v devíti klubech. Program o čtyřiceti interpretech se bude odehrávat téměř po celou noc v následujících prostorách: ROXY, Experimentální prostor NOD, Divadlo Archa, Rock Café, Malostranská Beseda, PopoCafePetl – Újezd,, Zephyr Urban Club &Pub, Baráčnická Rychta a Café NONA. V každém z klubů nebo divadel je připraven exkluzivní program složený z aktuálních objevů české hudební scény jako například Piano, J, Vložte Kočku, Voila, Sinuhet nebo Megaphone, doplněný o kapely festivalového desatera, ze kterého bychom mohli jmenovat Peter Pan Complex, Le Pneumatiq nebo Sunflower Caravan. Podrobný program najdete na www.unitedislands.cz nebo na Facebooku.

Ať žije klubová scéna, ať žije klubová noc a především, ať žijí lidé, kteří se umí chodit bavit!

Web: www.unitedislands.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016