PARTYINFO

 

THE ONE

Datum konání:
14.06.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Beltek (SI), Martin Gredner, Hydrophonic, Danny Bright, Duncan Grey, No-On, CJ Fox, D'Safo, Tomy Pope
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Beltek míří do ostravského Fabricu

Po více než roce se do klubu Fabric vrací klubová noc The One! Po premiérovém vydání s italským Manuel De La Mare se tento rok představí slovinská hvězda, DJ a producent, Beltek.

 

Beltek se původně věnoval technu a vydal album společně s jedním z techno králů s názvem UMEK & BELTEK - Out of Play, které sklidilo na techno scéně obrovský úspěch. Později začal svou produkci více a více obohacovat o prvky progressive-housu a trancu a nyní již Beltekovy tracky jako Connect Us, GO!, Party Voice, Par a další hrají a podporují mega-stars jako Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Sander van Doorn a další. Beltek vystoupuje pravidelně na největších světových klubových akcích a festivalech jako Ultra Music Festival, Electronic Carnival a spoustě dalších.

Belteka na The ONE doplní rezidentni klubu MARTIN GREDNER a DANNY BRIGHT, které není nutné dlouze představovat, brněnští techno matadoři HYDROPHONIC a DUNCAN GREY a parta oblíbených ostravských DJs NO-ON, CJ FOX, D'SAFO a TOMY POPE.

To vše podpoří rychlá obsluha, hutný zvuk, ovocné bary a amosféra, která se bude dát jako obvykle krájet. Je se na co těšit a pokud na červen plánujete velkou párty, The ONE by měla být jasná volba! Takže 14.června ve Fabricu!

Potvrzení na facebookové události mají vstup do 23:00 za 160,-

FACEBOOK EVENT

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016