PARTYINFO

 

LOBOTOMY PRESENTS AN ON BAST LIVE

Datum konání:
21.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
An On Bast (C&C booking), Sheled, Raidem, Lillou
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstip 150 Kč
 
 
Polská producentka An On Bast již brzy v klubu Hoodoo!

An On Bast (vlastním jménem Anna Suda) je polská producentka, jejíž tvorba je odvážnou výzkumnou expedicí. Rozpíná se od mistrovsky provedených meditativních momentů elektronického blaha až k dokonalé taneční smršti. An On Bast maluje barevné zvukové obrazy, v nichž budete lehce klouzat po bitech zdobených mikrogranulemi perkusí...

 

An On Bast je na mezinárodní scéně respektovanou umělkyní. V uplynulých šesti letech okouzlila svými ohromujícími živými vystoupeními publikum na mnoha festivalech, jako jsou Sonar (Barcelona), Numusic (Stavanger), Kvitnu (Kiev), Rekolectiv (Bucharest), Strom (Copenhagen), Audioriver (Plock), Unsound (Krakow), Tauron (Katowice), Warsaw Electronic Festival, Plateaux (Torun) a pozoruhodných klubech jako Waagenbau (Hamburg), Berghain Kantine (Berlin), ://about blank (Berlin), Tresor (Berlin), Worm (Rotterdam), Cafekino (Copenhagen), Blau (Girona), Loop Bar (Melbourne).

V roce 2006 zaujala Anna porotu Red Bull Music Academy a z tisícovky uchazečů byla vybrána, aby se svým setem vystoupila na akademii v Melbourne. An On Bast má mnoho tvůrčích tváří, jedna z nich, jemná a ambientní se uplatňuje například v divadelních představeních, zatímco v klubech dokáže být dokonale energická a pořádně rozhýbat taneční parket. Vytváří také vlastní ínterpretace klasické hudby, nezapomenutelné jsou například její elektronické adaptace děl Igora Stravinského, či Frederika Chopina.

Links:

https://twitter.com/an_on_bast

http://www.residentadvisor.net/dj/anonbast


http://www.discogs.com/artist/An+On+Bast


https://soundcloud.com/an_on_bast


https://www.facebook.com/AnOnBast


Event Links:

FB Event: https://www.facebook.com/events/258214564317816

Resident Advisor: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?490183

Lobotomy: https://www.facebook.com/LobotomyPraha

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016