PARTYINFO

 

DAY&NIGHT OPEN AIR

flyer
Datum konání:
20.07.2013 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - letiště Hradec Králové
DJs:
SLURM (DE) TEMPA DEIVIS SKAPH THE CIRKUS SOŇA TELEPORT (ALA&JAZZQUICK) SEGMENT ANS CHIK MURTE DA ROOT
JAMANIA POKYNO RASTER BATCHA KaDEL FLOATEK FIILA DJEMBÉFOLA PTAAK
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 14:00
 
 
Line up a poslední informace k Day/Night open airu Poslechni si sety headlinerů Day/Night open airu Pozvánka na Day/Night open air Warm upy na Come In Day&Night
Představujeme Day&Night Open Air

V sobotu 20. července se areál královehradeckého letiště stane dějištěm druhého dílu open airu pod hlavičkou Come In - tentokrát s podtitulem Day&Night.

 

Po roce se znovu sejdeme pod širým nebem a propaříme celý den i noc. Letos se máte skutečně na co těšit, protože letos si budete moci vybrat hned ze dvou stagei. Hlavní parket bude tentokrát zcela krytý, takže Vás zde počasí nemůže zaskočit. Překvapením však bude připravená hudební produkce v rytmu tech-houseu, minimalu a techna. Umělci  k nám dorazí nejen z České Republiky ale i z Německa či Itálie. Druhý stage je koncipován jako zcela otevřený a tentokrát i žánrově odlišný. Nově zde zazní všemožně zlámané beaty se dvěma headlinery. Konkrétní line up zveřejníme co nevidět – těšte se! Obě stage pojedou v sobotu od 14ti hodin odpoledne až do ranních nedělních hodin. Samozřejmostí je dostatek pití a jídla přímo na místě. Poblíž se nachází parkování s dostatečnou kapacitou pro všechny. O něco dál najdete autobusovou zastávku nebo přírodní koupání.

 

open air

FCB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016