PARTYINFO

 

COVER FOR ZOO

Datum konání:
21.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
Pavel Bidlo, Ondrej Psyla, Mim, Beyond Infinity, Sylihlávka, Remote Djs, Danny Mathew, Mar All, Rafael T., Dolph
Live:
Distorted Goblin (Macedonie), Mutant Star, Ketan with Band!
Popis:
start / konec: 21:00 / 07:00, vstupné: 100,- po celou noc
 
 
Akce Cover for ZOO příští pátek na podporu pražské ZOO!

Pražský klub Cover Place si vás dovoluje pozvat na oficiální večírek, ze kterého poputuje veškerý výdělek na pomoc pražské ZOO po povodních 2013. Kdo tedy není k těmto aktuálním událostem lhostejný a nezúčastnil se již nějaké oficiální benefice na toto téma, nesmí na akci Cover for Zoo 21.6. 2013 chybět...

 

V unikátním prostoru atomového krytu Cover Place, který se nachází zhruba 200 metrů od metra Vysočanská, měla být dle standardního programu pravidelná akce s názvem Flying Circus v režii Mystical Wave Records, která je zaměřena hlavně na psytrance a minimal.

Po událostech, které ale postihly celou Českou republiku, se rozhodlo, že ani Cover nebude stát k těmto smutným událostem zády a že pomůže pražské ZOO alespoň finančně a to právě touto benefiční akcí. Organizátoři F.C. s tím souhlasili, změnili podstatu celé své akce a aby ji udělali ještě atraktivnější, oslovili GTFCKD tým s nabídkou udělat v Coveru druhou stage zaměřenou na charakteristický GTFCKD sound – house music. Během velice krátké doby se vše připravilo a výsledek je více než uspokojující.

Na psytrance pódiu se můžete těšit na několik live projektů, hrajících tvrdší odnože tohoto stylu, kterými jsou Distorted Goblin z Makedonie a Mutant Star z domácích luhů a hájů. Dále se můžete těšit na plejádu českých a slovenských "psy DJs" jako jsou Mim, Beyond Infinity a Salihlávka (SK). Doplní je rezident F.C., legenda českého psytranceu Ondřej Psyla.

O house stage se postarají pravidelní hosté putovních GTFCKD akcí, jako jsou Pavel Bidlo, legenda naší taneční scény, dále Ketan with Band! – live, Remote DJs, Danny Mathew, Mar All a dvojice Rafael T. v b2b setu s kolegou Dolphem.

Klub Cover, který je stále zdokonalován a vylepšován, vám nabízí plnohodnotný luxus tohoto unikátního místa, které v Praze a možná ani v Čechách nemá obdoby. Projekce, neuvěřitelná zákoutí, 4 bary, 2 pódia, skvělé ceny a mnoho dalších vychytávek, které nelze popsat, které zkrátka musíte vidět.

Vstupné na Cover for Zoo je po celou noc 100 Kč. V klubu bude také umístěna oficiální a zapečetěná truhla na jakékoli další dobrovolné příspěvky pro pražskou ZOO. Veškeré vybrané finance budou poté předány za přítomnosti našich fotografů zástupcům ZOO, a my jen doufáme, že jim vybrané finance pomůžou toto překrásné místo i s dalšími a dalšími dary znovu dát do pořádku!

Přijďte tedy podpořit dobrou věc a ještě si u toho užít kvalitní a zajímavou hudební produkci, poznat originální a jedinečný prostor klubu Cover a seznámit se s novými lidmi. Více informací na facebooku nebo oficiálním webu klubu: www.coverplace.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016