PARTYINFO

 

REACTION

Datum konání:
29.06.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - K4
DJs:
Herak + Marcel MCX + TMX + PMC + Deagon + Matthew Peterson
Workshop: Biodan + Drahosh + Tokatko + PMC + Matthew Peterson
Popis:
start 17:30, vstup 100 Kč
 
 
Workshop o taneční scéně ReAction již tuto sobotu
První díl workshopu ReAction příští sobotu

Chcete se dozvědět, kolik vydělává DJský agent, jaký honorář bere Kalbrenner a jak si založit vlastní label? I pro vás je tu workshop s názvem ReAction!

 

Elektronická hudba má prsty položené přímo na tepu moderní doby. Svět se komercializuje, ale ne všichni jsou za. Nudance, minimal, nujazz a eklektik jsou odpovědí na uniformní dikát. Technologie, tempo a myšlení světa pokračuje, my s ní. To je naše odpověď. Nu art a nová elektronická hudba jdou ruku v ruce. Komerci říkáme ne, pobavit se umíme i na úrovni.

Tato akce je určena nejen pro hipstery, ale pro všechny, kteří se rádi baví kvalitní muzikou. Nudy už bylo dost, baví nás to, kde je i hloubka a dynamika. Do tance i debaty vám v prvním díle akce zahrají a taneční tenisky provětrají jména: Herak (nudisco, breakbeat, electroclash, electronica), PMC (progressive house) Tomas TMX (minimal, electronica, ambient, dub), Marcel MCX (ambient, breakbeat, minimal progressive), Deagon (minimal, breakbeat), Matthew Peterson (ambient). Užijte si večer s dobrou muzikou a v kruhu přátel našeho oblíbeného K4 klubu v Celetné 20.

Chcete se dozvědět, kolik vydělává DJský agent, jaký honorář bere Kalbrenner a jak si založit vlastní label? Špička československé scény vám to vysvětlí na workshopu, který jsme připravili před hudebním programem. Info soon!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016