PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.07.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Lumiere (Buddha Bar), Pierre Urban (Radio 1)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged opět se čtyřmi kapitány

Tak jak? Léto + Bukanýr? Jasně, pražská rovnice o dvou důvěrně známých, přičemž za rovnítkem je mnoho položek – dobrá nálada, gril pro mlsný jazýček, kostky ledu  v lahodných drincích, nohy, které se neumí zastavit, uši, co tak rády oddělují zrna od plev, spousta kamarádů pod jednou rozpálenou střechou a voda všude tam, kam se jen podíváš... Ano, ta samá voda, co zkraje června naši milovanou lodičku nedobrovolně uklidila do občasné zastávky v podobě ochranného přístavu, a nejednoho pártypípla připravila o jedinečné místo k tancování na Vltavě. Také párty Unplugged v tom nejčervenějším měsíci v roce ostrouhala, ovšem teď, ve čtvrtek 25. července, se oba rezidenti po dlouhé pauze navrací na místo činu a s nimi další dva velmi vzácní hosté!

 

DJ Face za gramofony, na parketu MC Manda s mikrofonem – klasický obrázek, který na oblíbené párty bárce můžete spatřit každý čtvrtý čtvrtek v měsíci. Ti dva společnými silami noc Unplugged dostávají do obrátek a už teď se třesou na další jam s novým materiálem. Na osmou večer však zapomeňte - v létě vše startuje o hodinu déle a nejinak tomu bude v tomto případě, přičemž stylové škatulky nu disco a deep house, jako náplň jejich červencového setu, zůstávají... Na čarokrásné nu disco však už několik let slyší také DJ Lumiere a tak se velmi rád chopí štafetového kolíku krátce po jedenácté. Tolik stylů má v malíku, tolik odehraných let za sebou, tolik termínů v diáři – teď se však dobré dvě hodiny bude věnovat muzice, která si o bezstarostné letní dovádění sama říká. K létu však také zcela neodmyslitelně patří frekvence 91,9 MHz. Umíte si vlastně bez té úžasné muziky Radia 1 představit cestování autem se sluncem v zádech či povalování se na plovárně, když vám tam tak pěkně hrají? Pierre Urban, kterého si zde můžete naladit každou sudou středu od 15:00, nás opět po roce poctí svou návštěvou a umíchá, stejně jako v domovském rádiu, velmi eklektický hudební koktejl plný emocí, zvratů a horkých novinek z celého světa tak působivě, jak to umí jen on!

Klasik by pravil: “Léto budiž pochváleno“ a my ochotně přitakáváme! Už žádné pohromy na Vltavě! Už jen lehké pohoupání, fajn muzika, dobrá společnost, něco na zub i k zahnání žízně. Tohle všechno Bukanýr rok co rok nabízí a návštěvnická obec roste přímou úměrou... Zastavte se tedy také vy na kus řeči a když vám bude do skoku, nebojte se nám s tím svěřit, my to totiž máme podobně. Jednoduše si nemůžeme pomoct...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. srpna 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Pavel Krejdl (techno.cz) a Reznyk (techno.cz).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016