PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT WARM-UP

Datum konání:
29.06.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Tazz&Biodan, Filip Markes, Chris Vern
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Sheexy Boat warm-up uzavře školní rok v 2. Patře

Klubovna 2. Patro se na léto opět uzavírá, a tak se s vámi před létem rozloučí 29. 6. s akcí, která je naopak ikonou léta. Je to Sheexy Boat, resp. její warm-up party s rezidentními djs Tazz&Biodan, které tentokráte doplní dva živí muzikanti - Filip Markes na saxofon a Chris Vern na trumpetu.

 

Tento týden končí další školní rok a pro některé začínají prázdniny, které naplno otevírají festivalovou sezónu a šňůru nekonečných letních mejdanů, na který se celý rok všichni nedočkavě těší. Ani rezidentní djs Tazz&Biodan nejsou vyjímkou, sice už prázniny žádné nemají, zato letní večírky jsou jejich oblibou.

sheexy

Tazz&Biodan se v 2. Patře předvedli naposledy s živým muzikantem na párty Jam Session s Filipem Markesem, který opět sklidil velký úspěch, a tak si pro tuto speciální párty přizvali i trumpetistu Chrise Verna, se kterým také sklidili mnoho úspěchů.
Tazz&Biodan budou celou noc hrát sami, takže je spolu s živými muzikanty uslyšíte od deepových poloh až po rozjetý tech-house, každopádně to však bude pořádný mejdan se vším všudy, jak to u nich bývá zvykem.

Do soboty to ještě pár dní je, a tak se mezitím můžete naladit aktuálními sety rezidentů Tazze a Biodana.

Aktuální info o akci sledujte na: https://www.facebook.com/events/396455950469827/
Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016