PARTYINFO

 

BLUE LOUNGE

Datum konání:
28.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Podolka Yacht Klub
DJs:
Bluesound DJs Beee Beee, Kaik, Rosi, Tomics & Cubik
Popis:
start 17:00, vstup zdarma
 
 
Blue Lounge v pátek na Podolce!

Praha má jednu obrovskou výhodu. Je to pěkné město. Najdete v ní spoustu míst, v kterých je radost být a radost se do nich vracet. Před rokem dostal kdosi výborný nápad, na jednom takovém místě udělat příjemnou restauraci s výborným jídlem, pitím a terasou. A tak vznikla restaurace Podolka. Na nádherném místě přímo na břehu Vltavy, přímo pod Vyšehradem, s výhledem na plynoucí řeku a Císařskou louku.

 
Ale to nebylo vše. Nějaký čas po otevření, jiný kdosi, nazvěme ho třeba géniem, dostal nápad, který je takovým lidem vlastní - geniální. On řekl: "Pojďme celý zážitek dokreslit hudbou!" Tak vznikla v Podolce tradice letních hudebních večerů. A naprosto sebevědomě můžeme říct, že máloco se vyrovná letní noci, která začne výbornou večeří, pokračuje osvěžujícími nápoji a končí jako taneční mejdan - to vše v žabkách, sukních, kraťasech a za permanentní přítomnosti úsměvů na všech stranách...

Kdo to nezažil, právem se cítí ochuzen.

Tradice ale pokračuje a nám je potěšením pozvat každého, komu jdou výše uvedené zážitky k duhu, na další hudební večer, který se uskuteční v pátek 28.6.

Svými hudebními lahůdkami se pochlubí DJové z partičky Bluesound a matador pražské taneční scény, DJ Cubik. Rozličná "elektronika", lounge, nu-disco, deep house a jim "zpřátelené styly" bude hudebně dokreslovat - nebo spíš spoluvytvářet - jedinečnou atmosféru, kterou Podolka nabízí. Začíná se již v 17:00 a spěchat se nebude.

My se těšíme moc - o tomhle to léto přeci je, no ne?
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016