PARTYINFO

 

AEROPORT 2013

Datum konání:
06.07.2013 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Aeroport 2013 - Goethova vyhlídka
DJs:
Deadly Viperz (Let It Roll / Shadowbox), Honey T, SBSTRD, Stuart (Drumy i Nedrumy kru) a D.Resist&Papaya (Deepness kru)
 
 
Aeroport 2013 na MFF Karlovy Vary

Vážení filmoví přátelé, majestátní Goethova vyhlídka bude v letošním roce místem, na kterém otevře své brány klub Aeroport. Po pěti letech se tak oficiální festivalový klub stěhuje z budovy bývalé České spořitelny na Divadelním náměstí na kopec zvaný „Výšina věčného života“.

 

Magické místo Goethovy vyhlídky

Goethova vyhlídka, postavena v roce 1889 pod jménem Vyhlídka korunní princezny Stefanie, se brzy po svém otevření stala velmi vyhledávaným místem. Goethova vyhlídka fungovala jako výletní restaurace s rozhlednou na lázeňské město, Doupovské hory, Krušné hory a Slavkovský les. V průběhu 20. století několikrát změnila majitele i jméno, až byla nakonec v roce 2009 uzavřena úplně. Aeroport přichází s oživením tohoto magického místa.

Program

Aeroport bude otevřen od 14 hodin do pozdních nočních hodin a nabídne opět notnou dávku zábavy, relaxace a magie. Budova Goethovy vyhlídky s překrásnými prostory ožije na 9 dní čilým životem. Na každý večer je připraven hudební program, o který se postarají přední čeští Djs. Vstup je zdarma. Zdarma je také přístup k bezdrátovému internetu, který zajistila společnost SPA-NET.

Interiér a exteriér v audiovizuální show každý den od 24 hodin

Pro výzdobu pseudogotického honosného objektu stylové výletní restaurace zapůjčil rekvizity fundus Studia Barrandov. O dotvoření atmosféry okolí a celého exteriéru se postarala umělecká skupina Lunchmeat. Sílu atmosféry budovy a okolí navíc umocní audiovizuální show, která se koná každý festivalový den od 24 hodin. Skupina Lunchmeat oživí celý prostor kombinující performance, videoprojekce a světelné instalace.

Pravidelné autobusové spojení

Na Goethovu vyhlídku se lze vydat buď pěší chůzí po značené trase (od Vřídla po turistické trase 2 km) či se nechat svézt pravidelnou autobusovou linkou operující denně mezi 19 a 3 hodinou ranní se zastávkami Hotel Thermal, Na vyhlídce a Aeroport. Poslední noční autobusový spoj zajíždí až do stanového městečka.

Grafika Aeroport jako pocta Johannu Wolfgangu Goethovi

O vizuál letošního Aeroportu se postaral Bohdan Heblík (umělecké jméno Kofila), který dobu přelomu 19. a 20. století vystihl nejen graficky, ale i koncepčně umístěním citátů J.H. Goetheho.

„Kdo přijede, bude mít na co vzpomínat,“ uvedl Jiří Šebesta za všechny lidi dobré vůle, kteří se na přípravách podílejí.

Aeroport 2013 na MFF Karlovy Vary

28.6. – 6.7. 2013 Goethova vyhlídka

Hlavní partner: MFF Karlovy Vary

Začátek hudební produkce ve 22 hodin.

www.facebook.com/aeroport.cz

 

PROGRAM AEROPORTU

 

Pátek 28. 6. 2013

Ghonzales + Philip TBC (breaks, hip hop & deep)

 

Sobota 29. 6. 2013

Radio 1 Night

Sára s Káčou + Pierre Urban + Ivan MPTrojan + Tim Otis + special guest Never Sol

 

Neděle 30. 6. 2013

The Fakes + special guest Kewu (elektro, tropico, trap)

 

Pondělí 1. 6. 2013

Tea Jay Ivo + Pedra Negra (60s to 80s disco fever)

 

Úterý 2. 7. 2013

Disjockejové: Petr Marek a Johana Švarcová (80s to 00s pop fever)

 

Středa 3. 7. 2013

DJ Robot & friends (uk funky, hip hop, disco)

 

Čtvrtek 4. 7. 2013

Swingová tančírna: Malalata Sound System + Mackie Messer (electroswing)

 

Pátek 5. 7. 2013

Convoy + Sinnan + STRSFR (deep/house/techno)

 

Sobota 6. 7. 2013

Deadly Viperz

Anakin&Akira aka. Deadly Viperz (Let It Roll / Shadowbox) + special guests: Honey T + SBSTRD + Stuart ( Drumy i Nedrumy kru) a D.Resist&Papaya ( Deepness kru)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016