PARTYINFO

 

WE ARE ONE FESTIVAL

Datum konání:
06.07.2013 - sobota
Místo konání:
Zitadelle Spandau
DJs:
Chicane, Arnej, Aly & Fila, Stoneface & Terminal, Shato & Paul Rockseek
 
 
Chicane: "Jedu si to svoje" SHato & Paul Rockseek s Paul van Dykem v Berlíně
We Are One Festival s Paul van Dykem

Elektronický vizionář Paul van Dyk chystá v Berlíně příští týden naprosto ojedinělou akci. Po třech letech uspořádá druhý díl svého výjimečného festivalového konceptu nazvaného WE ARE ONE. Celá akce se uskuteční již v sobotu 6. července.

 

V tento den obsadí Berlín nejen fanoušci trance z celé Evropy, ale i velké DJské hvězdy. Naživo vystoupí například Chicane, který představí velké množství nového materiálu, svůj DJský set odehraje ale i egyptské duo Aly & Fila, které zahraje i tracky z nové desky “Quiet Storm“. Dalšími hosty bude Kanaďan Arnej, německé duo Stoneface & Terminal nebo dokonce i česko-slovenské duo Shato & Paul Rockseek. Sám hostitel slibuje, že na akci představí nový materiál a mimochodem i hymnu celé akce, kterou dal dohromady s již zmiňovaným Arnejem. Jejich společný song, který měl premiéru v tomto týdnu, si můžete poslechnout zde:



Celá akce se uskuteční na naprosto unikátním místě, a to v renesančním areálu Zitadelle Spandau. Tyto magické prostory z 15. století jsou i podle samotného hostitele tou nejlepší kulisou, kterou si návštěvníci mohou přát: “Tyto prostory mají opravdu magický nádech a jsou chloubou celého Berlína. Jsme pyšní, že We Are One Festival můžeme uskutečnit právě tam,“ dodává k celé akci sám Paul van Dyk.

Vstupenky na We Are One Festival lze objednat na oficiálním webu akce (www.weareonefestival.com), a to hned v několika kategoriích. Nejlevnější stojí pouhých 29 eur, ty nejdražší, které obsahují například i limitované tričko, vstup na afterparty, osobní dárek od Paula a zajišťují ten nejlepší výhled, seženete za 65 eur.




 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016