PARTYINFO

 

BARRANDEZ-VOUS

Datum konání:
13.07.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - viadukt pod Barrandovským mostem
DJs:
Click Joe, dMIT.RY, Fatty M, Layup, Milan Kroutil, Ralph Kosmos, Schwa
 
 
Místo konání a časový line up na Barrandez-Vous
Beef records a spol. přináší další společnou party

Beef records, Endless Illusion a Neo Violence přináší další společnou party, další spolupráci, která se pokouší rozvířit klubový život v Praze.

 

Ti, kteří byli koncem května v Kokpit Café na Neo Violence výročí, vědí o čem je řeč a jelikož se kvůli počasí musela zrušit plánovaná část party na terase, napadlo nás, že si uděláme venkovní párty po svém a na místě, kde nás ani ten déšť nemůže ohrozit.


A o co se vlastně jedná? Rozhodli jsme se propojit visuální umění s kvalitním hudebním programem na společné venkovní akci v blízkosti centra naší milované Prahy. Můžete se těšit na Graffiti Jam, zkušené Dje a různé audiovisuální performance. Nebude chybět dobře zásobený bar od Disko Večerky, občerstvení a o spreje se postarají kluci z Graffneck shopu. Ohledně graffiti prozradíme to, že bude malovat několik uznávaných umělců z prahy, kteří vytvoří konceptuální produkci přímo na akci! Uvidíte, jak malba vzniká přímo před vámi.

 

O hudební program plný různých poloh house, techno a garage music (nebudeme tu ztrácet čas škatulkováním raději) se postarají dobře známí DJs - Click Joe, dMIT.RY, Fatty M, Layup, Milan Kroutil, Ralph Kosmos a Schwa.

Přichystaný bude kvalitní zvuk od Vice Audio, bar s dobrým pitím za příznivé ceny, kavárna a i nějaké to jídlo, které upřesníme časem (pochutnají si masožroutií i listožrouti).
Facebook event: http://www.facebook.com/events/552369751491024
More info: http://www.beefrecords.net

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016