PARTYINFO

 

KNTXT

flyer
Datum konání:
18.07.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
DJs Slurm (berlin) & Soňa & Skaph
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Slurm headlinerem další KNTXT party v Chapeau

Klubová noc KNTXT do pražského klubu Chapeau Rouge pravidelně přiváží zajímavé djské tváře z Berlína. Na druhém dílu vystoupí ve čtvrtek 18. července rezidentka Soňa, liberecký Skaph a z německé metropole dorazí dj Slurm.

 

Slurm se narodil v Československu. Už zde objevil hlubokou vášeň pro různé hudební styly. Z původně velkého fanoušky stylu psytrance se ale postupně stává milovník techno a house music.


Od roku 2009 se Slurm pravidelně objevuje v různých berlínských klubech a stává se členem tamnější Tanzmichmal crew. Je rezidentem klubu Golden Gate, vystupuje ale i v dalších známých klubových prostorách jako jsou Kater Holzig, Salon zur wilden Renate, Watergate a další. V současnosti lze jeho styl hraní pohybuje od techna až po house, který vkusně kombinuje s disco až romantickými prvky.



Soňa
Její první vystoupení se datují k roku 2008. Za zmínku stojí např. vystoupení na Klika stage českého elektronického festivalu Hradhouse v roce 2009. O 2 roky později vydává na La Pascos Records svůj první release Da Fly, který vznikl ve spolupráci s Marconim. Téhož roku se stává se rezidentkou party Minimal People. Dostává se jí pozvání na akce Apokalypsa a Citadela. Od června 2012 žije v Berlíně a věnuje se novému projektu KNTXT, který prezentuje na rezidentních parties v Berlíně a v Praze.



Skaph
S djingem začal roku 2008, původně pod jménem Sirdaman. Stále hraje z gramofonů, svůj setup dále rozšířil o Traktor Scratch. Jeho sety se nesou především ve stylu temného minimalu a techna, baví ho ale i techhouse. V libereckém klubu Experiment jednou do měsíce společně se Segmentem (Come In) a Maximal13-07 (CLCK) pořádá akci Click Clack (minimal, techhouse, techno), jednou za dva měsíce organizuje party s názvem Techno je všechno. V roce 2013 společně s Maximal13-07 rozjíždí CLCK Podcast a zakládá web www.clickclack.cz

CLCK Podcast 03 - Skaph by Clck Podcast on Mixcloud

FB event

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016