PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT AFTERPARTY

Datum konání:
27.07.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
DJs SIOPIS (get physical, berlin) & Tazz & Biodan & Ondrej K. & Zissou
DJ Al Tchajan
Popis:
vstup na místě: 50,- Kč
 
 
6. narozeniny SheexyHouse a SheexyBoat afterparty s hvězdou z Get Physical

Je tomu již šest let, co se Chapeau Rouge rozdunělo pod rytmy djs Tazz&Biodan na jejich rezidentní párty SheexyHouse, a tak je co slavit. Na letošní narozeniny si pozvali dje a producenta z labelu Get Physical a výherce djské soutěže.

 

SIOPIS nebyl zvolen jako host náhodou. Tento mladý a talentovaný muzikant se v Čechách poprvé představil na konci minulého roku na párty House Elements po boku legendárních M.A.N.D.Y., kde jeho domovský label Get Physical slavil 10. výročí existence. Svým ranním setem však všem přítomným natolik učaroval, že je opětovné vystoupení v ČR bylo jen otázkou času.

Jannis Siopis je aktuálně jedním z nejnadějnějších talentů ze stáje německého labelu Get Physical, a zároveň rozjíždí vlastní label se značkou Mangali Music. Na taneční scéně však zdaleka není žádným nováčkem – na svém kontě už má více než 50 releasů, včetně skladeb a remixů pro labely jako Crosstown Rebels, Bpitch, Playhouse a samozřejmě i Get Physical. Vedle své reputace producenta a remixéra se však Siopis stále více prosazuje i jako jeden z nejvyhledávanějších německých DJs a pravidelně reprezentuje svojí domovskou značku na parties a festivalech po celém světě.


Jeho aktuální mix si můžete poslechnout třeba zde:



Dalšími jmény na line-upu kromě rezidentů jsou djs Ondrej K&Zissou, a vítěz djské soutěže o hraní na Sheexyboat afterpárty, kterým se letos stal Dj Tupolew se svým setem Points of View, který si můžete poslechnout zde

Dj.Tupolew_Points Of View_Side A by Jiri Tupolew Kasal on Mixcloud

Web události: https://www.facebook.com/events/158945067618214/
Siopis FB: http://www.residentadvisor.net/dj/siopis/
Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016