PARTYINFO

 

ANIMALS - SUMMER EDITION

Datum konání:
19.07.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Adam Cloud, Pete Walk, Tazz, IB Duo, Peter Costa
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 24:00 zdarma
 
 
Animals - Summer Edition

Již tento pátek 9. 7. proběhne v klubu Radost FX letní vydání party Animals. Na tomto prvním prázdninovém díle se představí zástupci české taneční scény.

 

Line up na tento večer byl pro vás vybrán s veškerou pečlivostí. Party zahájí nadějný a talentovaný Peter Costa, od kterého můžete čekat hutný deep-tech-housový set. Za mixážním pultem ho vystřídá nový resident této noci a všem dobře známý matador pražské scény Pete Walk, který vás nenechá oddychnout svými tech-housovými beaty. Hlavním hostem tohoto dílu bude resident party Sheexy house DJ Tazz, který je perfekcionista ve svém oboru. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé, melodické rytmy s hutnou basovou linkou, emotivními vokály a groovy náladou nabitou energií. Naváže na něj Adam Cloud, resident a zakladatel party ANIMALS, který zde samozřejmě nemůže chybět. Line up pak uzavře mladý nadějný tech-housový projekt IB DUO.
Pokud stále nevíte, kam na tento páteční večer vyrazit, zavítejte do Radost FX na tento příjemný mejdan! Dámy mají vstupné do půlnoci zdarma!

ADAM CLOUD

www.facebook.com/DJAdamCloudPrague

www.soundcloud.com/adamcloud

PETE WALK

www.facebook.com/djpetewalk

www.soundcloud.com/petewalk

PETER COSTA

www.facebook.com/DJPeterCosta

www.soundcloud.com/djpetercosta

TAZZ

www.dj.beatport.com/djtazz

www.soundcloud.com/dj-tazz-prague

Vlastním jménem Jan Kolář se k elektronické taneční hudbě se dostal v roce 1997, o tři roky později začíná hrát v místním klubu. Jeho hlavním hudebním žánrem se stává progressive house. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé rytmy s atmosferickými melodiemi a elektronickými zvuky, hutnou basovou linkou, emotivními vokály, groovy náladou a hlavně stále plné energie. TAZZ je perfekcionista, z jeho mixovani je cítit záliba v dlouhých prolínavých mixech a nahlých gradací a nájezdů. Jeho mixované promo nahrávky získaly v hudebních magazínech jako XMAG či Bassline několikrát nejvyšší ocenění, a k jeho jménu se připisuje známka dje s výbornými demo nahrávkami a tradičně přesnými mixy. Díky tomu také začal dostávat nabídky na hraní na festivalech jako legendární Open Air Field či Summer Of Love. Od roku 2002 také začal pořádat letní open air akce na koupalisti Džbán či Electronic Music Festival a další akce v okolí Roztok. V roce 2002 založil hudební seskupení Djs Progressive Session, které seskupuje české a slovenské Djs, kteří se hudebnímu stylu progressive house věnují již dlouhou dobu. Od roku 2005 je projekt rozšířen na informační portál věnovaný progressive, dostupný na adresewww.progressivesession.net . Za dobu svého djování již projel kluby po celé republice či na Moravě. Zahrál si však také v UK klubech jako AKA@The End, Back2Back, The Brixton Telegraph či na plážovém open air festivalu v Brixtonu. Jeho live sety jste již mohli slyšet v radio pořadech jako Dance Extravaganza na Evopě2, radio Akropolis, Live61, Kiss FM, Rádio Vysočina, Kiss Publikum a na anglickém Smoke FM. Vystupoval po boku djs jako Luke Fair, Layo&Buswacka, Luke B, Snake Sedrick, Jonas Steur, Matthew Dekay, Marco Zaffarano a další. TAZZ se stále drží čistého progressive house zvuku, a tak ho můžete občas slyšet také na párty ZEN v klubu Roxy, která je již dlouhou řadu let ikonou českého progressive. TAZZ se také věnuje redaktorské činnosti, a tak jste mohli jeho hudební recenze číst v legendárních magazínech jako jsou Bassline Electronic či současný XMAG.

IB DUO

www.facebook.com/iB.DUO

http://www.mixcloud.com/iBDUO/

Úplné prvopočátky naší spolupráce se datují na polovinu roku 2009, kdy společně organizujeme menší clubové party. Zázemí jsme tehdy nalezli ve VIP clubu Schwepess v pražském Edenu, kde si na nocích Passion a Illusion, zveme hosty jako Michael J (Starnight.cz), Yan Dark (Studio 54) a Ezwell, se kterými v dalších letech pokračujeme ve spolupráci.


V roce 2010 přichází další posun a to v podobě zázemí nevšedního a velmi originálního pražského clubu Central Station, který svůj koncept staví na originalitě a nevšedním prostředí a nekomerční hudbě. Zde organizujeme již jako iB DUO party Scream, která se těšila velkému úspěchu. Jako rezidenti zakládáme i středeční akci s názvem Roll Out. Spolupracujeme v té době dále s Djs jako Revis(PROUD-M), Dj Mole (bpm.cz), Bart.S, Lipservice a Dave Donny.


Dalším velkým mezníkem pro nás bylo v polovině roku 2011 pozvání do dnes již legendární radio show Club mix, který se vysílal na frekvencích pražského Dance Radia. Ve 251. vydání Club Mixu, který je veden pod taktovkou matadora české scény Milana Kroužila, jsme odehráli náš historicky první rádio set.


V současné době propagujeme náš sound v rámci námi pořádáné noci Scream a na vybraných akcích. Objevujeme se v clubech BPM a Toaster. Soustřeďujeme se stále více na ryze naší tvorbu jejíž výsledkem jsou mash - upy, které se objevují v našich i cizích setech. Získáváme stále více zkušeností v produkci samotných tracků a doufáme, že výsledky našeho snažení budou co nejdříve prezentovatelné.


Pokud jsme Vás čímkoliv zaujali, jsme za to velice rádi a doufáme, že Vás budeme bavit i nadále. Sledujte naše nadcházející akce, sety a produkci nebo se občas za námi stavte na nějaký ten mejdan. Zábava k hudbě nerozlučně patří a přináší lidem nezapomenutelné zážitky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016