PARTYINFO

 

TRANCEFUSION – SPECIAL OLD SCHOOL EDITION 2

Datum konání:
08.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
JOHAN GIELEN, KAI TRACID, SCOT PROJECT, DJ SHOG, THOMAS COASTLINE
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
první vlna vstupenek za 390 Kč nebo 15 Eur
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Časový line up na Trancefusion Old School Edition Trancefusion Old School oznamuje změnu místa konání
Druhá old school edice Trancefusion

BTL Agency oznamuje další speciální edici s pořadovým číslem dva. Během jedné noci s těmi největšími old school hity se představí opět několik hvězd světového kalibru. Po úspěchu první edice a po stovkách kladných reakcí se organizátoři rozhodli, že budou fanouškům přinášet tuto akci pravidelně vždy jedenkrát ročně s výjimkou tohoto roku, kdy tuto párty servírují podruhé. A tentokrát se poprvé v historii se Trancefusion přesune i za hranice ČR do nejmodernějšího a největšího klubu Slovenska Ministry of Fun.

 

Jsme také velice rádi, že jsme se na exkluzivní spolupráci dohodli s dvěma světovými hvězdami, které zazářily v únoru na první edici a jsou vnímáni jako jedni z nejvýraznějších představitelů tohoto žánru. S radostí vám oznamujeme jména rezidentů Old School edicí, kterými budou JOHAN GIELEN a KAI TRACID! Můžeme vám tedy slíbit, že tyto dvě hvězdy budou do budoucna reprezentovat značku Trancefusion Old School Edition a budou svým způsobem tvářemi této akce.

trf

Fotky z Trancefusion Old School Edition I


Další hvězdou tohoto žánru, která v listopadu zavítá do ČR a na Slovensko bude legendární německý matador a řezník SCOT PROJECT, který rozhodně nenechá nikoho na parketu v pomyslném klidu. Po jeho návratu do ČR již dlouhou dobu volají fanoušci jeho hudebního stylu.


S radostí vám oznamujeme čtvrté jméno, které vás rozpumpuje na listopadové Trancefusion - bude jím německý dj a producent s originálním soundem, který si našel v ČR mnoho příznivců DJ SHOG!


České barvy bude hájit resident Trancefusion Thomas Coastline, který zahájí večer svým speciálním setem složeným z těch největších “starých” hitů.


Věříme, že v listopadu zažije klub Sasazu a Ministry of Fun minimálně stejnou neuvěřitelnou elektrizující atmosféru, jaká panovala v únoru v Praze. V prodeji je již první vlna vstupenek za nejvýhodnější cenu 390 Kč nebo 15 Eur.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstupenky v síti Ticketstream
Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 390 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 490 Kč a 590 Kč na místě.
GOLDEN VIP prvních 30 ks za 890 Kč, dále pak 990 a 1190 Kč na místě.
DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1790 Kč, dále pak 1890 K a 2190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru.
Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na , poplatek 84,- Kč.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016