PARTYINFO

 

TRANCE DEPARTMENT

Datum konání:
29.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Thrillseekers, Eximinds, Thomas Coastline, N-rico
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Předprodej: • 250Kč – Běžné (ušetříte 100Kč v porovnání s cenou u vchodu) • 450Kč - V.I.P. (ušetříte 150Kč v porovnání s cenou u vchodu) U vstupu: • 350Kč- Běžné • 600Kč - VIP
 
 
Trance Department je na cestě k Transmission
Trance Department warm upem na Transmission

Třetí vydání úspěšného měsíčního Trance Department konceptu v klubu Mecca se bude konat v pátek 29. listopadu, noc před největší halovou taneční akci v České republice: Transmission. Není divu, že toto vydání je nazváno “On the way to Transmission”.

 

The Thrillseekers je skladatel známého Transmixu pro letošní vydání Transmission a jeden z residentů Trance Departmentu, Thomas Coastline, bude warm up DJem na Transmission.

THE THRILLSEEKERS
Po více než desetiletí byl The Thrillseekers v popředí světové taneční scény. Nejvíce znám je pro své skvělé “klasické sety” a také z hraní na největších trance eventech, jako ‘Luminosity’. Nyní, v roce 2013, se Steve připravuje na vydání svého debutového alba, ESC. První singl z této dvouleté práce (Angel Ft Fisher) byl oceněn magazínem MixMag jako singl měsíce a vydláždil cestu pro "Anywhere With You" a "Everything", kde účinkuje Stine Grove, které byly silně podporované nejlepšími světovými DJi a také od BBC Radio 1.

EXIMINDS
Ruští Eximinds se rychle vynořili z obřího bazénu nadcházejících talentů EDM. V průběhu posledních dvou let se staly jedním z nejrychleji rostoucích jmen v trance a progressive stylu. První singl tohoto nově vzniklého dua, "Afterlight / Forever Love" se stal okamžitě hitem, který otevřel stavidla příležitostí. Eximinds má v plánu v blízké budoucnosti vydat více originálních skladeb, stejně jako spolupráce s některými z nejžhavějších jmen v průmyslu, včetně Richarda Duranda, Omnia, a Alexandera Popova. Dejte si na Exminds pozor, protože, jejich cesta na vrchol právě začala.

Trance Department residents
Dovolte nám hrdě představit 2 residenty našeho konceptu. Oba jsou na trance scéně velmi dobře známí. Stali se tváří a srdcem Trance Department konceptu.

THOMAS COASTLINE
Thomas Coastline je jedním ze dvou residentů Trance Departmentu a obvykle začíná party, abyste se dostali do té správné nálady hned od začátku akce. Thomas je na trance scéně už dlouhou dobu a ví, jako nikdo jiný, jak vytvořit skvělý set. Má za sebou spoustu skvělých vlastních produkcí, které si získaly širokou podporu tím, že je hrálo mnoho velkých DJs. Thomas Coastline je také residentem halových party Trancefusion a má každé dva týdny radiovou show na mezinárodně známé stanici Afterhours.fm.
Pro více informací navštivte Thomasův profil na Facebooku:
http://www.facebook.com/thomascoastline

N-RICO
Druhý rezidentní DJ Trance Deparmentu je N-Rico! Obvykle Trance Department uzavírá svým setem, ve kterém nechybí dynamika a vysoký počet BPM. N-Rico hrál v mnoha velkých klubech jako Mecca, SaSaZu a Fabric na událostech, jako jsou Transmission pre a afterpartiy, Trancefusion, a zatím největší akce, na které hrál, bylo když uzavíral noc zvanou Above & Beyond Group Therapy. Jeho sety jsou vždy silné, plné euforie a určitě se vám díky N-Ricovi bude chtít tančit až do samého konce!
Pro více informací navštivte N-Ricův profil na Facebooku:
http://www.facebook.com/DJNRicoOfficial

Více info na:
www.mecca.cz
www.unitedmusic.cz
www.transmission.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016