PARTYINFO

 

DEEP BANGING RACKET - SUNSHINE PEOPLE 16 ANNIVERSARY“

Datum konání:
08.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jan Berdych, James, Libor, Down (Sunshine People Crew)
 
 
Tento týden u Bukanýra

The Never Falling Stars, Deep Banging Racket a Sexy Beats - to jsou tři pravidelné parties, které proběhnou tento týden na Bukanýru. Kromě rezidetních DJs se můžete těšit i nařadu zajímavých hostů. Více v článku.

 

7. 11. - The Never Falling Stars

Pravidelná pohodová čtvrteční akce The Never Falling Stars se loučí a odebírá se k zimnímu spánku. Proto neváhejte a přijďte si naposledy vychutnat pořádný funk & disco sound který tuto akci provázel. Na rozloučenou vám zahrají bukanýřtí matadoři Wega a Chochacz.

 

8. 11. - Deep Banging Racket

Na akci Dje Jana Berdycha (sunshinepeople) DBR zavítají jeho kamarádi ze Sunshine People. James, Libor a Down spolu oslaví 16. výročí od jejich první společné párty.

Přijďte si zatančit na večírek pomalejších beatů.  Otevíráme v 21.00 a vstupné je zdarma.

Více informací najdete na www.sunshinepeople.cz nebo na FB Deep Banging Racket.

 

9. 11. - Sexy Beats

Sexy Beats a jejich další Houseová smršť plná sexy rytmů se blíží. Rezidenti dýchánku Sexy Beats - Fatty M, Lumiere a Clubvibe pro vás budou mít připraveno to nej nej nej ze svých recordbagů. Jejich desky budou v žánrech Nu Disco, Deep House, Minimal a Old School house hity... Tak všichni dorazit a podpořit divočáky ze Sexy Beats.

Pokud jste milovníky hudby bez kompromisů přijďte opět protančit noc sexy rytmů a nechte se unést touto nezapomenutelnou atmosférou, která panuje na houseboatu U Bukanýra!

bukanýr

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016