PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
29.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mike Huckaby (USA/Deep Transportation/SYNTH), Pat Heart (JLT Music), Lukas Micka (Visky Rec.)

Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Mike Huckaby dnes na Just Like That

Hostem dnešního vydání party Just Like That na Houseboatu U Bukanýra je americký DJ a producent Mike Huckaby. Více informací k jeho osobě naleznete v článku.

 

Mike Huckaby je extraordinérním vyznavačem čistoty stylu v taneční hudbě. Mike se stal neoddělitelnou součástí Detroitské taneční scény - byl to právě on, kdo stál v pozadí legendárního obchodu „Record Time Store“. Díky práci prodavače desek Mike nashromáždil své až encyklopedické znalosti hudby. Mike je představitelem vzácného živočišného druhu, který má encyklopedické znalosti kořenů a kultury stojící za elektronickou taneční hudbou, tak jak ji známe dnes. To je zřejmě ten důvod, proč si i u dnešní moderní hudby a souvisejícím složitým škatulkováním na scéně stále dokáže udržet svůj nadhled a vždycky přesně ví, „vo co gou“.   Je dříčem, jemuž jeho láska k hudbě doslova umožnila obletět svět. Huckaby produkoval např. pro renomovaný label Harmonie Park Ricka Wadea, londýnský label Cross Section nebo své vlastní počiny Deep Transportation a SYNTH. Kromě djingu a produkce se Mike věnuje práci hudebního designera a školitele pro softwarové společnosti Native Instruments a Ableton, pro které vyučuje Reaktor a Live po celém světě. Dále spolupracuje na speciálním Detroitském charitativním projektu pro mládež nazvaném “YouthVille”.

Více informací:
http://www.discogs.com/artist/mike+huckaby



Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016