PARTYINFO

 

ACIDELIKA

Datum konání:
29.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 8
DJs:
Spiritual DJs, Z-aires (Mayapur), Joss Crooks
Live:
Neil Landstrumm (UK)
Popis:
vstup: do 22:00 60 Kč, poté 120 Kč
 
 
Neil Landstrumm zahraje v pátek live

Léto skončilo, o pozornost se hlásí zima a spolu s ní i zimní vydání projektu Acidelika. Jsou tomu přesně dva roky, kdy ze stejnojmenného radiového pořadu, který se již pět let vysílá na pražském Radiu 1, vznikl i koncept tanečních večírků. Acidelika winter edition se uskuteční s ikonou britské techno music Neil Landtrummem, který přiletí se svým čerstvým albem "Dragon Under".

 

Během těchto dvou let Acidelika představila na svých akcích taková jména, jako jsou Luke Anger, Jerome Hill, Bill Youngmann, Dave Tarrida, Ben Pest, Mark Hawkins nebo Neil Landstrumm. A právě NEIL LANDSTRUMM, který bezesporu patří k největším ikonám elektronické hudební scény, bude headlinerem zimní párty Acidelika, která se koná 29. listopadu opět jako after party k Fashion Marketu v pražské holešovické tržnici v prostorách haly číslo 8.

Neilova diskografie začíná již v roce 1995, kdy postupně vycházejí jeho první desky pro dnes již kultovní značky Peacefrog, Tresor nebo Sativae a Mosquito. Od roku 1996 rozjíždí svoji hudební ale také designovou značku SCANDINAVIA, kde tvoří pod prezdívkou Navario Sauro nebo Sugar Experiment Station. Postupně také spolupracuje s lidmi jako je Si Begg, Cristian Vogel, Tobias Schmidt nebo Bill Youngman, se kterým dodnes občas společně vystupují pod názvem THE DESTROYAZ. Další Neilův významný krok míří k velké a dnes už legendární značce Planet Mu, pro kterou nahrává mezi roky 2006 až 2009 hned tři velká alba. Na těchto albech kombinuje predevším dubstep a garage se svým typickým ''Landstrumm'' techno zvukem. Další jeho singly pak vycházejí na různých labelech, jako jsou KilleKill, Slidebar, Snork Enterprises nebo Don't. Určitě nelze opomenout Neilův novější vynikající porojekt DOUBLEHEART, založený v roce 2011, pod kterým tvoří spíše pomalejší bass hudbu s vlivem electra a dubu.

Dragon Under LP by Neil Landstrumm

Tento originalní skotský rave techno producent-veterán přijede poprvé ve své hudební kariéře do Prahy, aby zde představil v exkluzivním živém setu jeho čerstvě vydané v pořadí již desáté album "Dragon Under" vycházející v těchto dnech na anglické značce Sneaker Social Club. V jeho setu určitě zazní i starší a známé tracky v kombinaci právě s tímto nově vycházejícím albem.

Line-up doplní DJské seskupení ze známého sound systemu Spiritual, dále také DJ Z-aires ze sound systemu Mayapur a DJ Joss Crooks z dřivějšich Technical Support. O vizuální stránku akce se postarají velmi originální VJové, kteři své umění předvedou spolu s mistrem dekorací Shaolinerem.

Celá párty proběhne za účasti krystalického sound systemu Funktion One a samozřejmě nebude chybět ani koktejlový bar od Mejdanyzm.

Vstupné:  do 22:00 60 Kč, pak 120  Kč

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016