PARTYINFO

 

JAM SESSION

Datum konání:
13.12.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements), Animal Print (warm up), live saxophone: Filip Markes (YannicklMarkes Project)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Djs Tazz a Biodan tento pátek v 2. Patře na JAM Session

V magické datum pátek 13. se klubovna 2. Patro opět rozezní pozitivní atmosférou párty JAM Session, s rezidentními djs Tazz a Biodan, které tentokráte opět doplní na saxofon Filip Markes!

 

Charakteristickým rysem této pravidelné párty je vždy přítomnost živého hudebníka, který doprovází djské sety na hudební nástroj. Na předchozích JAM Session jste se již mohli setkat s hudebníky hrajícími na bongo, trubku a saxofon. Právě saxofonista Filip Markes sklízí nejen při společném vystupování s djs Tazz a Biodan pozitivní ohlasy, a tak bude součástí tohoto pokračování párty JAM Session.

Jako warmup zahraje projekt Animal Print, který se na posledních JAM Session a mimo jiné i na letošní boat párty Sheexy Boat také osvědčil.

Od samotných rezidentů můžete čekat pozitivní a energické house rytmy, tak jak od nich můžete být na JAM Session zvyklí.

Přijďte se tak tento pátek pobavit do krásných, po létě zrekonstruovaných, prostor klubovny 2. Patro a ovlivněte tak průběh JAM Session, která bude opět unikátní a nezapomenutelná!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016