PARTYINFO

 

OFICIÁLNÍ AFTERPARTY PO CHRISTMAS PARTY

Datum konání:
26.12.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Pardubice - Gimlet
DJs:
Billy Bright, Miquel, Subgate, Ronica
 
 
Oficiální Christmas afterparty v režii Studia 54 v klubu Gimlet

Pokud se chystáte na tradiční pardubickou Christmas party, neměla by vám uniknout informace o oficiální after v režii Studia 54. Ta proběhne v nedalekém klubu Gimlet stejně jako v uplynulých letech.

 

Headlinerem afterparty bude matador Miquel, který v poslední době sklízí úspěchy v rámci produkce vlastních tracků. Za zmínku stojí labely jako je Yin Yang, Neptun nebo Fireworxx, kde se objevily jeho počiny po boku známých jmen, mezi která patří například Alex Karakasis, A. Paul nebo Balthazar a Jackrock.

Druhým vystupujícím je Subgate, jehož sound jste mohli zaslechnout například na Citadele s Carlem Coxem, na spoustě festivalů a eventů po celé ČR, ale také například na Kostarice, Sri Lance, ve Švýcarsku, Německu nebo Rakousku.

Třetím djem je Billy Bright. Tento talentovaný a vždy pozitivně naladěný dj kormidluje afterparties ve Studiu 54 již nějaký ten pátek a svým setem vás zaručeně pobaví!

Posledním vystupujícím je ambiciózní Ronica, která je nováčkem na domácí taneční scéně. Díky své píli se postupně propracovává na různé zajímavé eventy ať už do klubů, hal nebo na festivaly a v budoucnu o ní ještě mnoho uslyšíte.

Start oficiálního afteru je v 5:00

Časový Line-up:
05:00 – 06:30 Billy Bright
06:30 – 08:00 Miquel
08:00 – 09:30 Subgate
09:30 – 11:00 Ronica

Kompletní informace o afterparty naleznete na www.studio54.cz

after

Fotky z after party 2012

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016