PARTYINFO

 

ENDLESS ILLUSION & NEO VIOLENCE PRES. RAW NYE 2013 @ CAFE NEUSTADT

Datum konání:
31.12.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - Cafe Neustadt
DJs:
Damn, Jock The Lock, Chik aka Silhouette, Ol-Wiz, Layup & Raphael Kosmos, dMIT.RY, Kika
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Endless Illusion a Neo Violence uvádí svou verzi silvestrovské party

Konec roku se blíží a my jsme se stále nemohli rozhodnout, jak ho zakončit. Nakonec jsme se rozhoupali a řekli si, že si střihnem vlastní mejdan, jelikož mezi těmi nabízenými jsme si vážně nemohli vybrat. A pokud jste na podobné vlně jako my, tak věříme, že si to s náma užijete.

 

Endless Illusion a Neo Violence uvadí svou verzi silvestrovské party. Žádné cukrbliky a načančanost, žádné uhlazené a ohrané hity tohoto roku. Pouze syrový zvuk pravého electra, house a techna. K tomu útulné prostory stále ještě čerstvého Café Neustadt přímo v centru Prahy na kraji Karlova náměstí, takže pokud budete mít touhu vypálit si nějakou tu novoroční rachejtli, nemusíte chodit daleko. Nechystáme pro vás žádná pozlátka nebo free drinky abychom vás nalákali a donutili přijít za náma, ale garantujeme vytříbenou selekci pozvaných djs, upřímnost, žádné přetvářky a přátelskou atmosféru, ostatně jako na všech našich předchozích akcích.

 

Rok 2013 uzavřou svými sety pozvaní djs Damn a Jock The Lock. Začátek roku bude mít pod taktovkou talentovaný Chik pod svým novým techno pseudonymem Silhouette, dále Ol-Wiz, Endless Illusion boys Layup & Raphael Kosmos a Neo Violence boss dMIT.RY, kteří klidně pojedou až do pozdních ranních hodin, pokud vy budete mít dostatek sil. Takže klidně můžete dojít i jakoby na afterparty, kde Vám stuff Café Neustadt možná připraví i snídani. Na místě bude i druhá stage, která bude sloužit spíše jakou lounge, kde hudební kulisu obstará Kika s její eklektickou selekcí.

 

Vstupné na akci je za, v dnešní době, lidovou stovku, ale pouze pokud si uděláte on-line rezervaci na http://rawnye.neoviolence.net. Na místě potom 150/200, podle toho kdy přijdete.

Set od Joe The Lock: http://www.mixcloud.com/jaromir-bednar/dec-2013-set/

Endless Illusion 2013 selection radio podcast: http://www.mixcloud.com/r-kosmos/egotrip-15-endless-illusion-2013-selection-radio-podcast/

 


Info:

Facebook event - https://www.facebook.com/events/669014123142205/

Endless Illusion - https://www.facebook.com/pages/Endless-Illusion/114742501946109

Neo Violence - https://www.facebook.com/neo.violence

Café Neustadt - https://www.facebook.com/pages/Caf%C3%A9-Neustadt/534204006646609

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016