PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
03.01.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Ondrej K, Zissou
 
 
Novoroční Sheexy House s hosty z CHI-CHI Gang

Je tomu teprve pár hodin co skončily bujaré oslavy nového roku, a po dvou pracovních dnech je tu opět víkend plný párty programu, ve kterém nechybí novoroční vydání klubovky Sheexy House v Chapeau Rouge.

 

Většina Prahy se dává po Silvestru do kupy a nabírá síly pro další rok. Legendární Chapeau Rouge žádnou dobu na revitalizaci nepotřebuje a do nového roku vstupuje s nabitým programem. Na novoročním vydání Sheexy House kromě rezidentů djs Tazz & Biodan zahrají navíc hosté djs Ondrej K a Zissou.

Tito djs jsou známí především díky spojení se značkou CHI-CHI Gang a jejich underground mejdanech, ale také díky originalitě a propracovanosti svých setů na pomezí tech-house, techna a minimalu.

Pokud jste rozjetí ze silvestrovských oslav, anebo si chcete se známými zajít probrat drby ze Silvestra při poslechu kvalitní muziky, doražte tento pátek 3.1. do Chapeau Rouge. Pro navození nálady uvádíme aktuální sety obou hostujících djs:

 

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, tentokráte v celistvých 2,5 hodinových setech, aby měl každý z nich dost prostoru na to ukázat, co se 4 kanály umí předvést :)

Nezapomeňte že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Hipster Killer s djs Wwera, Acoustic Terrorist, a dalšími, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat Dj Mersi v rytmu funky breaks.


Takže přijďte si v pátek odpočinout od předvánočního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016