PARTYINFO

 

BEATZ.CZ ON TOUR – DNB NIGHT

Datum konání:
18.01.2014 - sobota
Místo konání:
Žďár nad Sázavou - Angels Music Club
DJs:
HANZALL, DIRTY BOY, M4D.DOC, THINNGY, SEWWA & EMZAC
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Vstup: 60,- CZK
 
 
Beatz.cz On Tour - DNB night představuje hosty

Tímto vám představujeme další „vypečenou“ DnB párty, na kterou zamíří DJ´s z Beatz.cz crew, plus místní DJ´s z The Brain Crew. Těšit se můžete na tvrdší subžánry Drum and Bassu, tedy Techstep, Hardstep, Darkstep, apod.A na koho že se můžete těšit? Navštíví nás a svými sety rozsekají DJ´s Hanzall, Dirty Boy, M4D.Doc, Thinngy z beatz.cz a Sewwa & Emzac z The Brain Crew. Pojďme si DJe trochu představit, ať víte, jaký pekelný mejdan vás čeká.

 


HANZALL

DJ a promotér v jedné osobě, který se k hraní dostal v roce 2000. Patří mezi velmi uznávané DJe jak v ČR, tak i v zahraničí, díky svým propracovaným setům. V Českých Budějovicích se mu podařilo rozjet celosvětově známou akci Therapy Session CZ, která je zaměřena na tvrdý DnB. Hanzall se může pyšnit spoluprácí a hraním s tak významnými jmény, jako je například Forbidden Society, Proket, Limewax, The Panacea, Eye-D, DJ Hidden, COOH, Bifidus Aktif, Computer Artist, Equid, C.N.B. a mnoho dalších…Jako DJ si Hanzall zahrál na mnoha místech, v klubech a na open air festivalech po celé ČR, ale i v zahraničí (Pig Fest, Let It Roll, Forbidden Society Label Night a další…) Jeho současné pojetí DNB je tvrdé, zaměřené na taneční parket - čím větší párty, tím tvrdší sound, co možná nejpestřejší set.

http://soundcloud.com/hanzall
http://www.facebook.com/djhanzall
mp3.sety.cz/HANZALL

 


DIRTY BOY

DJ, producent a promotér, je jednadvacetiletým rodákem z Českých Budějovic. DnB ho do svých spárů uchvátilo ve 13 letech, kdy poprvé slyšel Aphroditeovo album Aftershock. Od té doby prakticky nic jiného neposlouchal a čím dál víc se zajímal o DnB scénu. Za gramce se poprvé postavil v roce 2008 a jeho DJským guru se stala českobudějovická legenda, Hanzall. Díky svému umu ho přizval do jeho crew Bubblebeatz, dnes Beatz.cz, pod kterou hraje. Dirty Boyovy sety se vyznačují především prací s publikem, kdy set postupně graduje od melodičtějších věcí přes Techstep až k Neurofunku. Za svou krátkou kariéru si stihl zahrát po boku takových jmen, jakými jsou Eye-D, Katharsys, Counterstrike, Forbidden Society, Dub Elements, John B či B-Complex. V poslední době se věnuje produkcí s Graffem (ochutnávka na Soundcloudu) a především promotérské činnosti.

http://soundcloud.com/dirty_boy
mp3.sety.cz/DIRTY_BOY

 


M4D.DOC

Vše začalo v roce 2008, kdy uslyšel od Dirty Boye první drum and bassový track s názvem Step 2 Zero VIP od Paula B. Začal se stále víc zajímat o tento žánr elektronické hudby. Do tajů míchání a míchacích technik ho zasvětil DJ Tubus, ke kterému chodil nakupovat desky a kde trávil veškerý svůj volný čas. Tubus nejen ukázal základní postup míchání ale silně ovlivnil i selekci a nákup desek. Přišel rok 2009 a první hraní v Café Hostel. Postupně přicházely párty v klubu K2, Fabrika a hraní v dalších městech ČR jako Rokycany, Jihlava, Praha. Rok 2011 byl velkým zlomem, například změna jména z Bagheery na M4D.DOC. Ovlivněn návštěvou Audia na Therapy Sessions CZ začíná stále více inklinovat k tvrdším odnožím drum and bassu. V jeho setech dnes najdete kombinace deep, neurofunku, techstepu a minimalu. Stále se snaží zlepšovat své technické skillz v míchání (jeho DJs vzory jsou DJ Marky, Friction, Cyantific, AMC), a pečlivou selekci desek. Set musí být hutný, různě gradovat a hlavně lidi bavit.

http://soundcloud.com/m4d-d

 


THINNGY

Jako DJ a promotér se věnuje elektronické hudbě od roku 2004, kdy na gramofonech s oblibou točil desky stylů funky, house a deep house, což také velmi ovlivnilo jeho současnou tvorbu. Dnes převážně hraje Breakbeat a Drum & Bass a je členem hned několika crew jako je FrutaKru, Breakbeat Bandits a Beatz.cz. Brejkůchtivé ucho posluchačů, jak Thinngy sám rád s oblibou říká, uspokojuje pravidelně na parties v Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci a okolí. Znát ho ale můžeme především z Nové Bystřice, zde organizuje breakbeatové party v MC Meloun, kde také sám hraje společně s crew BreakBeat Bandits (Slavick, Nygy Nega, Thinngy, Atomhead).

https://soundcloud.com/thinngy
mp3.sety.cz/THINNGY

 


SEWWA

V letech základní školy se učil hrát na elektrickou baskytaru, na kterou později hrál krátce v metalové kapele. Elektronickou hudbu poprvé objevil v roce 2009 a od té doby se jí naplno věnuje. K mixování tracků se dostal poprvé v roce 2011 a o rok později poznal DJe Emzaca, který ho přivedl do světa vinylu. Mezi jeho nejoblíbenější podžánry patří neurofunk a crossbreed. Jeho sety jsou plné tracků, které jsou nápadité, rychlé a energické. Jeho styl je z nemalé části ovlivněn hardcorem a metalem. Do budoucna plánuje rozvíjet vlastní produkci. Mezi jeho oblíbené interprety patří Hallucinator, Noisia, Black Sun Empire, The Outside Agency, Limewax, The Panacea a spousta dalších…

https://soundcloud.com/sewwa1
mp3.sety.cz/SEWWA

 


EMZAC

DNB věnuje čas přibližně 5 let. Přes Liquid funk se časem proposlouchal k tvrdším a temnějším stylům. Ke gramofonům a mixu se dostal poprvé v roce 2010 a jeho první desky byly od labelů Shogun Audio a Critical Music. Od vinylu se dostává k Seratu, přes který v současnosti hraje. Ve svých setech preferuje Neurofunk a Deep. Mezi jeho oblíbené producenty patří Black Sun Empire, Audio, Optiv & BTK, Calyx & Teebee, Rockwell, Phace a Mefjus. Před rokem poznal DJ Sewwu a společně začali pravidelně hrát. Po několika soukromých akcích pro přátele se dostávají na DNB akce pořádané v Angels Music Clubu.

https://soundcloud.com/emzac

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016