PARTYINFO

 

DNB LEAGUE SESSION

Datum konání:
14.02.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
DUB ZERO (Easy records, UK), Akira (Shadowbox), Sayuz(Drumaffection), Fat G (Booyaka crew / Inspiral), Drumbassterds, Mad Bass Unity, Gasr (Massive Elementz), Pyshtone (Massive Elementz), Rich (Bass Beast), Tons (Caik crew), Emeka (Caik crew), Saym (Snow&Bass) + mc Brejchus
Info:
http://www.junglednb.cz...
 
 
DNB League Session příští měsíc v Crossu

Velkou drum and basovou party pořádá na dvou scénách DNB LEAGUE v pátek 14. února v klubu Cross. Během noci se na pódiu  vystřídá 16 DJů a jeden MC, z Anglie přiletí speciální host DUB ZERO, známý dj a producent monstrózních jump-upových skladeb.

 

Značka DNB LEAGUE je zaměřená na podporu drum and bassové scény, pro kterou od roku 2005 vyrábí trička a mikiny. V minulosti DNB LEAGUE pořádala jednou za rok narozeninovou party, kde představila zajímavé hosty, letos nově  uvádí akci "DNB LEAGUE session", kde se bude hrát drum and bassová hudba ve dvou sálech najednou a  sejde podstatná část aktivní pražské DNB komunity.


Jako speciální host vystoupí anglický producent tvrdých drum and bassových a jump-up tracků, dj Dub Zero, který se již v rámci akcí DNB LEAGUE osvědčil ve vysoce energických  jump-up setech. Z českých djů v klubu Cross vystoupí Akira (Shadowbox), Sayuz (Drumaffection), Fat G (Booyaka crew / Inspiral) Tons (Caik), Emeka (Caik), Saym (Snow&Bass) a dále se zúčastní crew Drumbassterds, Mad Bass Unity, Massive Elementz a Bass Beast. S Caik djs vystoupí  jeden z mála českých mcs, který má v drum and bassu pořádné texty -  mc Brejchus. Takže na této "session" zazní mnoho druhů drum and bassu, včetně junglu a raggajuglu.


Aby DNB LEAGUE podpořila scénu, vstup na tuhle nabitou party bude do 22. hodiny pro všechny úplně zdarma! Každý si může bezplatně vyzkoušet, jestli se mu líbí drum and bass a zažít atmosféru pořádné taneční akce.

Navíc budete mít na této akci možnost koupit si tričko z produkce DNB LEAGUE. Trička budou v Crossu  ve speciální nabídce, která bude uveřejněna 1. února na stránkách www.dnbleague.com

 

DNB LEAGUE session se koná v pátek 14. února v klubu Cross, začátek je ve 20 hodin, do 22. hodiny je vstup zdarma, po 22. hodině je vstup 90Kč. Informace o akci na stránce www.dnbleague.com/party

Klub Cross najdete u stanice metra Nádraží Holešovice, více na www.crossclub.cz

 

 

 

DUB ZERO

Byl už od mládí obklopen hudbou, hrál na piano, kytaru a bubny a ve 12 letech byl nominován na titul „Nejlepší mladý hudebník Kentu“. Začal hrát jako dj, ale vždy cítil potřebu dělat vlastní hudbu. V roce 2007 byl jeho první vydaný track s názvem ‘Power Gurn’ jedničkou Nu Urban žebříčku. Následovalo vydání ‘Ganja Plant’ na Concept Records, ‘Shadow of Death’ na XS Records a ‘Nightmare’ na Formation. A nakonec mu zavolal sám Kenny Ken a objednal si u něj remix klasiky ‘Murder You’.
Po dalších vydaných tracích na Formation a Biological Beats Dub Zero přilákal pozornost dje Phantasy a začal vydávat na jeho Easy records. V současnosti často tvoří s jeho dobrým kamarádem Levelou a spolupracuje na d’n‘b, hip hop, i dubstepových projektech s mcs Spyda, Harry Shotta a Skibadee.

V roce 2012 zakládá Dub Zero vlastní label "Dub Zero Musik", kde v srpnu vyšlo DZM 001 - Dub Zero - Showtime, což je track na drum and bass působící jako roznětka i bomba dohromady. V roce 2013 pokračuje ve svojí jízdě DNB světem, válcuje parkety, vydává track "Bearded Axe Wound", remixuje a připravuje nové releasy.

Dub Zero má i druhé producentské alter ego "Dirty Dog", pod kterým produkuje hutný dubstep.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016