PARTYINFO

 

FORMATIC ON TOUR

Datum konání:
22.02.2014 - sobota
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Agent, Orbith, Steen & Otiatros, Miquel, Golpe, Mylo, Sollicitor, KIFLI, Finidi, Peet Sanders, Marty Fish, Venatio, T-zee, Sebastian Deluca, Ronica, Styx
 
 
V Kolíně vystoupí česká DJská špička

Ve Starých Lázních v Kolíně bude 22. února probíhat druhé vydání Formatic On Tour, největší čtvrtletní taneční akce, jenž se ve svém druhém díle bude zaměřovat především na techno. V hlavním sále kolínského klubu bude možné nejen vidět, ale především i slyšet jedny z nejlepších DJs české techno scény.

 

Po úspěšném prvním vydání Formatic On Tour ve Starých Lázních v Kolíně je pro návštěvníky připraveno další velkolepé vydání, které proběhne 22. února tohoto roku. Těšit se můžete na našlápnutý program na třech tanečních scénách, rozdělených dle žánrů – hlavní sál nabídne TECHNO, na discoteque stage uslyšíte TECH-HOUSE a na radio stage se můžete tradičně těšit na aktuální taneční hudbu, kterou znáte dobře z rádií.

 

Celkem 18 DJs se bude starat o skvělou atmosféru po celý večer. Techno scéně budou vévodit matadoři, jakými jsou Agent, Orbith, Steen & Otiatros, Miquel, Golpe. Za mladou krev nastoupí Mylo a Sollicitor. Na discoteque scéně Vás večerem provedou zástupci legendárního after klubu Studio 54 - KIFLI, Finidi, Peet Sanders, Marty Fish v čele s jejich padré Enricem, dále stage doplní mladí talentovaní nováčci na poli klubové scény Venatio, T-zee, Sebastian Deluca a v neposlední řadě i půvabná Ronica. Radio stage již tradičně obsadí oblíbený DJ Styx, který bude servírovat aktuální hity dominující českým rádiím.

Na tomto exkluzivním vydání Vás čekají speciálně připravené projekce spojené s INTRO upoutávkou jednotlivých DJs. Speciální vydání Formatic On Tour startuje již v 21 hodin a pro první příchozí bude připraveno ZDARMA CD  namícháno rezidentními DJs této akce.

Vstupné na všechny tři stage je 150 Kč, na samotnou radio stage pak 80 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016