PARTYINFO

 

DRUM & SOUL

Datum konání:
25.01.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge - Underground
DJs:
Jay Rome (Blu Saphir, AT), 2K, Rudeboy, M4Y4, MC Procter
Live:
Nauzea Orchestra (indie-punk-electronica), Gagarin (electronica-screamo), Noizuk
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Jay Rome zamíří koncem ledna do Chapeau Rouge

Druhé pokračování pohodového mejdanu Drum & Soul v pražském klubu Chapeau Rouge se odehraje 25. ledna. Po ryze českém vydání jsme tentokrát pozvali rakouského zástupce a šéfa značek Blu Saphir, Blu Saphir Limited nebo Sync:Saphir, vydávajícího třeba také na Liquid V nebo legendární značce Good Looking - do Prahy opět přijede Jay Rome.

 


Jay je nejen majitel hned několika labelů, ale také skutečně zkušený DJ a především bavič. V České republice to již několikrát dokázal, v loňském roce jste jej mohli slyšet na letním Let It Rollu v rámci JazzsticksRecordings Night. Ačkoliv jsou pověsti o různorodosti a originalitě selekce většinou jen reklamními taháky, u Jaye tomu tak ani náhodou není; z pomyslného bagu vždy tahá od každého něco a nudit se rozhodně nebudete.

Jeho domovská značka BLU SAPHIR RECS je pak stálicí mezi drum'n'bassovými labely. Už od svého založení v roce 2004 si drží vysokou laťku kvality a pro zlámaný svět objevila jména jako Enei nebo Electrosoul System. Zpočátku veskrze liquid funkový zvuk vydavatelství prošel za několik let fungování proměnou, uzrál a nabízí velkou variabilitu a mnoho nových talentů. V loňském roce byl navíc založen sesterský label Blu Saphir LTD, který nabízí skutečně alternativní pohled pod pokličku Jay Romova vkusu.

 

Blu Saphir Show (Jay Rome - December 2013)

BLU SAPHIR SHOW W/ JAY ROME (DECEMBER 2013) by Dj Rome Aka Jay Rome on Mixcloud

 

Shadowbox Radio 1 - Guest MIx Jay Rome

Shadowbox @ Radio 1 09/06/2013 - guestmix: JAY ROME (Blu Saphir, AT) by Shadowbox @ Radio1 on Mixcloud

Více informací:

http://blusaphir.com

https://soundcloud.com/blusaphir_records

 

 


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016