PARTYINFO

 

FROM HEART

Datum konání:
14.02.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Ladida, Míša Salačová, Michael J, Subgate, Miquel, Pompeiy, Spiriakos, Marty Fish, Duncan Gray, Andy Smitth, Revis, Tokátko, Tibiza, Ravic, Mole, Roman Grent
Popis:
vstup: 100 Kč do půlnoci, poté 150 Kč
 
 
Line-up páteční party From Heart
Charitativní akce From Heart se uskuteční na Valentýna

Akce From Heart konaná 14.2. 2014 v klubu YES má za úkol pomoci těm, kteří to potřebují opravdu nejvíce. Celý výtěžek ze vstupného proto půjde na dětské oddělení hematologie a onkologie v pražském Motole. Všichni umělci, kteří v tento večer vystupují, se proto vzdávají svého honoráře ve prospěch těchto charitativních účelů. Techno.cz rozhodně podporuje takovýto projekt a snahu - zdraví je totiž to nejdražší...

 

Tokátko
Co pro tebe znamená zdraví?


Tokátko: "Zdraví je pro mě velice důležitá věc a snažím se proti případným chorobám bojovat, seč mi síly stačí. Avšak občas mě nějaká ta zlá nemoc přemůže. Zdraví je všeobecně asi to nejdůležitější, čeho by si měl člověk vážit. Já osobně bych třeba rád přestal kouřit, protože je to můj nejhorší zlozvyk, ale jde to těžko, když se pořád pohybuješ v zakouřeném prostředí a na mejdanech.

Děláš momentálně nějaký sport?

Tokátko: "Poslední dobou se snažím sportovně pořádat párty, protože mi přijde, že je to tady u nás spíš sport. Všichni mezi sebou soutěží. Ale co se klasických sportovních odvětví týče, tak už se dlouho ničemu nevěnuji. Dřív toho byla spousta, ale teď bohužel není čas. Práce mi to nedovolí...

Andy Smitth
Andy, jak se udržuješ v kondici?

Andy Smitth: "V kondici se udržuju pravidelným cvičením a nejraději relaxuju někde u dobré kávy s novinama v ruce nebo se skleničkou dobré Pálavy. No a zase jsme u toho chlastu sakra, ale to tam psát nemusíme..."


Marty Fish
Myslíte si, že pomáhat je dnes normální?

Marty Fish:
"Pomoc slabším a potřebným by měla být jedním z pilířů naší společnosti, ale bohužel ne vždy tomu tak je. Důležitá je hlavně pravidelná pomoc a celkové smýšlení. Jednorázový dar pro uklidnění lidského svědomí totiž většinou na opravdovou změnu společnosti k lepšímu nestačí."

Tibiza: "Pomáhat by mělo být normální pro každého z nás. Je jedno kde, kdy a jak, ale určitě by každý neměl myslet jen sám na sebe. Navíc v dnešní době to bez pomoci moc dobře nejde."

Tibiza
Co je pro vás osobně nejdůležitější?

Marty Fish: "Pro mě je důležité žít v tomhle ohledu tak, abych se sám za sebe nemusel stydět."

Tibiza: "Pro mě je nejdůležitější rodina, zdravá a spokojená rodina. No a hned za tím následují kamarádi."

Ladida
Holky, jak se vám změnil život po dětech?

Ladida: "S dětmi jsem dostala příležitost na sobě zapracovat, ony mi nastavují velké zrcadlo. Časově je rodičovství náročný koníček, ale stojí to za to. Když se mi nahromadí pracovní projekty, tak pomáhá rodina, chůva a oželím spaní. Více plánuju dopředu a kariéru chvíli řešit nebudu, protože druhá dcera Kaia má 6 týdnů, první Nara 3 roky, a partner je trenér české freestyle snowboard reprezentace a Olympiáda je za dveřmi."

Míša Salačová: "Můj život se změnil poměrně radikálně, protože jsem s příchodem prvního těhotenství ukončila mnoho svých aktivit - hraní, moderování, práci v televizi, modeling... V podstatě jsem se v pracovním směru dále věnovala pouze Apokalypse - bookingu a částečně i PR. Ale musím říct, že jsem tu změnu v životě tenkrát už velmi potřebovala a děti jsem chtěla. Žila jsem velmi hektický a pracovně vytížený život a najednou jsem postrádala smysl toho všeho. Děti smysl mému životu opět daly. :) Já se teď opět vracím do práce - začínám znovu hrát a více se věnuji akcím, které pořádáme a musím říct, že mám po těch letech znovu spoustu energie. :) I když děti jsou pro mě pořád na prvním místě - a vždy už budou."

Na co jste obě pyšné ve vašich životech nejvíce?

Ladida: "Spíš než pyšná, jsem vděčná, že mohu dělat v životě to, co mě baví a že mám krásnou zdravou rodinu."

Míša Salačová: "Já jsem v první řadě pyšná na své děti, moc si vážím toho, že mám dva zdravé kluky. Dál už nemůžu říct, že bych byla na něco vysloveně "pyšná" - to není asi to správné slovo, které bych použila. :) Spíš jsem s mnoha skutečnostmi spokojená, vážím si jich a neberu je rozhodně jako samozřejmost."

Míša Salačová
Je těžké skloubit DJing a úlohu maminky/manželky?

Ladida: "Být světovou DJskou špičkou a starat se o děti je těžké ladit dohromady. TOP DJové se potřebují nejvíc soustředit, nonstop cestují a přehazují časy. To je pro DJku – maminku problém. Vlastně mě ani nenapadá TOP DJka, která je maminkou. Můj partner má také své projekty, pečujeme o děti společně. Proto nemám ambice hrotit kariéru jako dřive, kdy jsem hrála každý vikend po světě. Tím, že jsem jako DJka hrála až na výjimky po celém světě, tak mě přestávka nijak nemrzí. Je to prostě kompromis mezi rodinou a kariérou. DJing a nahrávání hudby mě baví stejně, nadšení pro taneční hudbu trvá..."

Míša Salačová: "Je to určitě náročné skloubit, navíc ještě v případě, že udat děti na hlídání je často docela problém. :) Ale když se chce, všechno jde... Já se přípravám na hraní - sledování dění na scéně a výběru skladeb - věnuji hlavně večer. Navíc určitě teď nechci hrávat tak často, jako dřív, ideálně 1 - 2x do měsíce. Uvidíme..."

Subgate
Kluci, co si na mejdanu neodpustíte, i když to není zdravé?

Michael J: "Já bohužel hodně ulítávám na cole, což není úplně ideální pro moje tělo. Snažím se to v poslední době omezit, ale je to těžké. Pak asi alkohol, který se snažím taky redukovat, protože bych nerad ve 30ti měl zdravotní potíže jen proto, že jsem vyváděl na mejdanech."

Subgate: "Přiznám se, že jsem zatím nepřestal kouřit, ale dost vážně o tom přemýšlím, takže asi cigarety a rád si dám i nějaký ten alkoholický nápoj. Takže to jsou asi dvě neřesti, které si na večírku rád dopřeji a neslučují se moc se zdravým životním stylem...

Michael J
Co byste změnili na svém životním stylu?

Michael J: "Chtěl bych si dopřávat více spánku, který mi občas schází, ať už díky hraní nebo tím, že za prací nyní hodně cestuji. Velkou změnou je pro mě nyní, že jsem jídelníček doplnil o zeleninové saláty nebo ovoce. To u mě dříve nebylo zvykem. Protože stárnu a vím, že moje tělo tohle potřebuje, tak si musím odpustit takově věci jako McDonald nebo KFC a tu proklatě sladkou (dobrou) colu."

Subgate: "Tento rok bych chtěl asi trochu více sportovat a dělat něco pro zdraví. Jak jsem zmínil, tak určitě přestat a nebo omezit kouření. Pokud by se to povedlo, tak budu spokojený."

Miquel
Procházka nebo televize?

Miquel: "Hm, jak kdy... Je den, kdy se na procházku prostě musí jít, páč člověku už hrabe z televize nebo monitoru od PC, nebo je super počasí a to si o procházku vysloveně říká... A pak je tu ještě venčení psa. To je pěkná procházka, ale někdy mám zase sto chutí se psovi zapřít a raději sedět u televize. :)"

Co jíš, abys nabral sílu?

Miquel: "Síly mám dost, jím pořád něco... Možná bych to měl spíše omezit. :) Ale pokud to myslíš, jako co mám prostě rád, tak je to maso nebo ryby na všechny způsoby... Jen ne ty syrové, nebo spálené na uhel. :)"

Ravic
Kolik hodin spánku ti stačí po mejdanu, abys byl "fresh"?

Ravic: "To záleží na tom, jaký ten mejdan byl. Variant je pak několik... Nedávno jsem přijel na akci, zahrál a pak po hodině jel domů, tam spal 5 hodin a pak jel na kole na výlet. Ale třeba na poslední Apokalypse, kam jsem přijel v osm večer a hrál až "closing set" v sedm ráno, tak potom mi 5 hodin fakt nestačilo... To jsem spal asi 10."

Výlet nebo telka?

Ravic: "Výlet nebo TV? Jelikož miluju outdoor, tak rozhodně procházka... Nejlepší na horách a je jedno, zda v létě, nebo v zimě. Ale i v Praze a okolí. Buď se jít jen tak bezcílně toulat Prahou a pozorovat lidi a památky, nebo si vzít outdoor oblečení a vyrazit jen tak někam ven. Bydlím u lesa na Praze 4, takže se občas seberu a jdu pěšky do vietnamského městečka Sapa na tu jejich super polévku Pho... Procházky jsou prostě fajn. A TV? Proč ne, někdy se člověk chce jen tak válet, tak si doma pustí nějaký dobrý film nebo třeba koncert a dá si relax a odpočinek u TV. Blíží se Vánoce, takže to zase pojedou komedie, pohádky a dokumenty ve velkém..."

Info k charitativní akci From Heart: Vstupné bude nastaveno na příznivou cenu tak, aby každý mohl přispět a to: 100 Kč do půlnoci a 150 Kč poté. Děkujeme!

Ptal se čéša v prosinci 2013.

foto: archiv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016