PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
28.02.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (H4A residents)
Live:
Filip Markes (sax), VJ PleiOne
Popis:
start 22:00, vstup 100 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Dospělácká House 4 Adults tentokrát v pátek

Všichni dospěláci, všechny dospělačky a všechna dospělatčata zbystřete! Na sobotní večírky House 4 Adults právě pro vás už jste si za ty dva roky mohli v prostoru té nádherné klubovny 2. patro pomalu zvyknout... Až na pár výjimek jsme vám tu měsíc co měsíc servírovali to opravdu nu nu disco a ten opravdu deep deep house a tam nahoru na stupínek jsme si zvali jen ty, kterým na 100% věříme a můžeme se na ně spolehnout. Představili jsme vám tu naše stylově spřízněné kamarády ze všech koutů naší republiky a nechyběli ani zahraniční hosté, kteří to cítí podobně jako my – dětským střevícům už odrostli, maličko se uklidnili a house music z jejich rukou byla pokaždé příjemným pohlazením a vůbec ne nervy drásajícím zážitkem...

 

Únorová edice dozná hned dvou výrazných změn! V první řadě za námi nechoďte v sobotu, ale už v pátek s datem 28. února, což v praxi znamená ono nepsané pravidlo – ještě více lidí, ještě více známých, ještě více drinků a tím pádem ještě větší mejdan, než na jaký jste byli doteď zvyklí. A v řadě druhé? I tentokrát se vám tam nahoře představíme hezky pěkně ve třech, gramofonů se však dotknou pouze čtyři ruce. Chvíle napětí... Ano, ten třetí do počtu je také hráč, jen mu to víc sluší se saxofonem. Dámy a pánové – Filip Markes! Mistr dlouhého dechu, mistr skvělé zábavy, vždy dobře naladěný, oblečením sladěný a k tomu nástroj dokonale vyladěný. Dříve vystupoval v nejrůznějších kapelách, v poslední době vyměnil koncerty za párty a dobře udělal! Je pro nás velkou ctí, že to bude právě on, kdo naše sety tak citlivě doplní. Málem bychom zapomněli na čtvrtého do počtu... Také VJ PleiOne s námi stane na jednom pódiu a vůbec ne náhodou. Je opravdu neuvěřitelné, jaký vzrušující příběh umí se svou zásobou dospělácké tématiky a tanečních kreací rozehrát na původně bílém projekčním plátnu... Fantazie má na rozdávání a i my dva se musíme od mixážního pultu často ohlížet, co se za našimi zády vlastně děje. Jednou bychom rádi zjistili, co všechno se mu vlastně honí hlavou. :)

Pokud ještě stále váháte, jak co nejvhodněji naložit s pátečním večerem, naši představu jsme vám právě předložili. Stavte se tedy v ten poslední únorový den za námi a budete bohatší o zážitky, kterých tato zima/nezima nenabízí zrovna přehršel... Ať už to bude na kus řeči, na jedno, nebo prostě jen tak, na House 4 Adults rozhodně nebudete sami. Děti tu nepotkáte, ty už dávno spí, teď mají pré dospělí. Startovní výstřel zazní ve 22:00!

Vaši House 4 Adults rezidenti:  

Cubik & Face

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016