PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.02.2014 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Airto (Roxy), Macio
Popis:
start 20:00, vstup volný
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged opět s netradičními sety

Tak jak? Také už si tolik přejete, aby to ta podivná zima vzdala a uvolnila místo o poznání příjemnějšímu jaru? Už jen pár dnů a dočkáme se všichni… Nedá se nic dělat, horské radovánky holt odložte až na příští rok, letos vezměte zavděk klubovým veselím. A že se nám alespoň tady v Praze urodilo! Všichni ti, kteří si také oblíbili populární House boat U Bukanýra, moc dobře vědí, že tady na Vltavě se na víkend nečeká a úžasná muzika tu tepe už od čtvrtečního večera. Čtvrtý čtvrtek v měsíci tu přitom už dobrých šest let patří párty Unplugged pod hlavičkou serveru Techno.cz, která si dala za cíl představovat známé DJe za mixážním pultem v dosud nepoznaných rolích… Jak tedy zní umělecká jména hlavních hrdinů únorové edice? Face, Airto, Macio a MC Manda!

 

Stále vytíženější srbský vokalista již tradičně pusu otevře krátce po osmé večer a pokud nedostane od některého z hráčů najevo, že by ji měl aspoň na chvilku zavřít, stane se tak až s ranním kuropěním! Takovou má výdrž, tolik toho na srdci nosí. Jako první mu zde bude dělat společnost a zároveň po směru hodinových ručiček roztáčet své nové nu disco a deep house placky DJ Face. Tedy kombinace roky prověřená a u party people tolik oblíbená... Každý rok se na vyhlášené kocábce zastaví také DJ Airto a do poutavého příběhu tu poskládá své broken beat klenoty, aby ani jeden z nich nevyčníval a nepřekážel. Tohle zažijete opravdu jen jednou za rok a pokaždé je výsledek znamenitý a precizně vyšlehaný do výšky. Jsme moc rádi, že tentokrát vzal na sebe i nelehkou úlohu náhradníka a zaskočí za původně avizovaného Floexe, který bohužel musel na poslední chvíli účast odmítnout... Své fanoušky tak velký domácí talent potěší DJ setem až v květnu! Ke střídání sluchátkových jacků dojde kolem půlnoci a po další dvě hodiny získá prostor DJ Macio. Také on už si pro Bukanýr našel styl, který mu zde sluší a v jeho případě půjde o vzdušnou a voňavou deep house selekci, z níž se vám tak snadno může zatočit hlava... Buďte tedy opatrní při vašem našlapování!



Ať už se řadíte mezi pravidelné návštěvníky zdejšího house boatu, občasné zabloudivší, či ty největší flamendry pod Měsícem, určitě se i k vám dostala informace o kontrastu, který na tomto místě se železnou pravidelností panuje. Zatímco o víkendu praská loď doslova ve švech a při čekání na bar a toaletu se musíte obrnit trpělivostí, ve všední den je to zde o poznání přátelštější. Klidně si tedy z tohoto místa vytvořte dokonalý meeting point, pokecejte s přáteli, které jste od Vánoc neviděli, dejte si váš oblíbený drink a pokud to na vás přijde, klidně si hoďte křápem. Tahle muzika si totiž o to přímo říká...      

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. března 2014 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Soul Hunter a Milan Kroutil (La Bella Vida).

Více informací  o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016