PARTYINFO

 

SPRINGBREAK FESTIVAL

Datum konání:
11.04.2014 - 20.04.2014
Místo konání:
Risoul/Vars
DJs:
Moja Reč, Chris Sadler, Mikkim, Josef Sedloň, RTM, Dramatikz, Subgate, Lowtact, Ollie Torr, Magnet, Planet House Jam, Universal Swing Brothers & MGL, Tomyk, Robot, Mark Twin, S-Bish, Horror Porno Cocks
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Springbreak festival láká do hor

Letošní ročník festivalu Springbreak alias týdenního českého mejdanu ve francouzských Alpách, bude historicky ten nejvychytanější. A to nejen co se týče elektronického hudebního programu. Letos jede poprvé např. Josef Sedloň, česká legenda a hudební lahůdkář Radia 1, dále electro swingová partička muzikantů z Universal Swing Brothers, kteří u nás rozjíždí taneční parkety několikrát za týden, DJ Mikkim, který reprezentoval ČR jako první český DJ na festivalu Glastonbury v UK, DJs z Bassdrop, ale taky hip hopové stars jako třeba kapela Moja reč zo Slovenska a spousta dalších.

 

 

Sportovní účast bude reprezentovat mimo jiné banda hvězdných jezdců ze snowporning teamu, která tu bude natáčet film. O skvěle zásobený a funkční bar se postarají zkušení barmani a kuchaři z Rock Café a značky jako Zlatopramen, Desperados, Radler, Jagermeister, Alexander Puschkin Vodka, Club Mate a Camel.

Spousta sněhu, horského vzduchu a sluníčka, možnost relaxování v sauně nebo bazénu je na festivalu Springbreak standard, takže se nemusíš bát, že se vrátíš použitější, než jsi odjížděl J.

Mimo sjezdy z kopců a nadupanou dancefloor nabízí týdenní akce taky workshopy, a těch je letos k vybírání fakt víc než dost. Tattoo, zumba, graffiti, testování francouzských vín, triky jak sbalit samičku… Snowboarding, longboarding, DJing a spousta dalších ing.

Případný čas čekání na baru urychlí soutěže, při kterých bude možné vyhrát dárky od Represent, Snowbitch, Boardstar, Defect, Tides. Longboards, takže budeš vybavenej jako správnej rider.

Za podezřele nízkou cenu 7200 Kč, ve které je doprava, skipas, ubytko, vstup na mejdany i workshopy, můžeš spolu s partou zvířat jako jsi ty, zažít jeden z nejlepších týdnů svého života. To chceš!

Pojeď s náma, dokud je ještě čas: http://www.springbreak.cz/prihlaseni.html

 

https://www.facebook.com/springbreak.cz

www.springbreak.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016