PARTYINFO

 

GYMTECH ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL

Datum konání:
18.07.2014 - 19.07.2014
Místo konání:
Nitra - autokemp Jelenec
DJs:
Toky & Boss, Laddy M & Baron Prasil, Kaisersoze, Matthew, Golpe, Nois, Branislav Be, Bari, Koffos, Latech, Johnnie & Mojos, Michael J, Jajo, Tanya & Anfree, Crecer, Hasky, Fenex & Chris Pera, Dragon Hoang, Meth & Shorty
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup na místě: pátek - 9€, sobota - 9€, pátek + sobota - 15€ předprodej: pátek - 8€, sobota - 8€, pátek + sobota - 13€,
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Druhý ročník Gymtech festivalu se blíží

Druhý ročník open air festivalu Gymtech se uskuteční 18. a 19. července v Autocampu v obci Jelenec při Nitře. Po úspěšném minulém ročníku se organizátoři rozhodli, že letos se festival bude konat dva dny. Budete si na něm moci vychutnat hudební styly jako tech house, minimal techno, techno, hardtechno a schranz v podání 25 domácích i zahraničních DJů.

 

Headlinery festivalu je dvojice Toky a Boss, které můžeme s čistým svědomím označit jako elitu slovenské techno scény. Jejich svižné, temné a industriální techno je zárukou, že taneční parket se bude doslova vařit. Další známou slovenskou dvojicí, která vás potěší svým back to back setem je partnerské duo Laddy M a Baron Prášil, který jsou známí zejména jako Tamira a Charlie Clubber vystupující pod značkou Le Grande House. Z Česka přijali pozvání hard techno DJ Golpe a techno DJs Kaisersoze a Nois, kteří kromě jiných vystoupení odehráli nejeden set i na největší české techno halovce Apokalypsa. Pod značkou Go Techno, která je známá svými techno party v Bratislavě, vystoupí trojice Branislav Be, Bari a Haška. Své techno sety vám namixují i neméně známí slovenští DJs Latech a Dragon Hoang, domácí Michael J, Jajo a DJské dua Tanya & Anfree, Johnnie & Mojos a Meth & Shorty. Své umění za mix pultem vám předvede i rakousko - švýcarské duo Fenex & Chris Pera. Na konci každé noci vás svým hard technem dokonale uštvou již zmíněný Golpe a jeho slovenští kolegové Koffos, Matthew a Crecer. Po jejich vystoupení je pro vás připraveno malé překvapení.

 

 

Festival začne otevřením své brány v pátek 18. července v 18:00 a ukončí se v neděli 20. července v 10:00. Vstupné na jeden den je 9 €. Dvoudenní lístek vás bude stát 15 €. Předprodej lístků za zvýhodněnou cenu je na stránce www.predpredaj.sk. Taneční prostor bude krytý konstrukcí na které bude umístěna větší část efektů, což vám navodí pocit open air festivalu s nádechem halové atmosféry, přičemž tato konstrukce poslouží i jako ochrana v případě deště. Zvukový systém bude ještě mohutnější než loni. Díky pozitivním loňským ohlasům se druhý ročník festivalu bude konat celé dva dny s malou hudební přestávkou během níž vám, ale celý festivalový areál i se všemi službami zůstane plně k dispozici. Budete se tak moci po protančené první noci občerstvit a nabrat energii na tu druhou. Kromě alko a nealko nápojů si můžete vybrat i z jednoduchých jídel a kebabu. Na své si přijdou i vegetariáni. V areálu festivalu se bude nacházet i stanové městečko. Kromě toho máte možnost ubytovat se v malých chatkách přímo v areálu festivalu, nebo v nedaleké chatové oblasti pod Gýmešom a penzionu Fortuna. V areálu festivalu vám také budou k dispozici sociální zařízení se sprchami. Nedaleko areálu se nachází i jezero. Organizátoři slibují kvalitní služby v příjemném prostředí ale hlavně kvalitní hudební nadílku.

 

vstupné:

na místě: pátek - 9€, sobota - 9€, pátek + sobota - 15€

předprodej: pátek - 8€, sobota - 8€, pátek + sobota - 13€,

na stránce: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1355/gymtech-festival

 

facebook stránka: https://www.facebook.com/gimtechfestival

facebook událost: https://www.facebook.com/events/709159685815753/

 

mapa: http://goo.gl/maps/uvJ6K

 

ubytovaní:

Autocamp Jelenec:

http://www.jelenec.sk/index.php?akcia=ATC+JELENEC&cs=400

Chatová oblast pod Gýmešom:

http://jelenec.blogspot.sk/

Penzion Fortuna:

http://www.edb.sk/sk/firmy/penzion-fortuna-jelenec-S80045.html

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016