PARTYINFO

 

VISKY LABEL NIGHT VOL. 4 W/ JEREMY UNDERGROUND

Datum konání:
20.02.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Cafe Neustadt
DJs:
Jeremy Underground (My Love Is Underground, FRA), Awacs, Lukas Micka
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 150 Kč / 200 Kč
 
 
Jeremy Underground již zítra v Praze

Hostem příští Visky label night bude Jeremy Underground, vášnivý sběratel a propagátor věčné hudby z vrcholné éry house music, kterou vydává na svém labelu My Love Is Underground. Všechny, kteří si chtějí užít neobyčejnou atmosféru a energii, zveme tento pátek 20. února do Café Neustadt.

 

Jeremy se narodil v roce 1986 na pařížském předměstí, mnoho let je vášnivým sběratelem desek a milovníkem hudby. Pubertu strávil ve vinyl shopech s jedinou myšlenkou – odhalit skryté poklady house music a nic nevynechat. Později pokračoval v tom samém s ostatními styly jako jsou jazz, soul, funk... V roce 2010 založil striktně vinylový label My Love Is Underground, který se věnuje jeho první lásce – autentickému zvuku z New Yorku a New Jersey. Chce oživit vzpomínky na příjemnou náladu těchto tracků a ukázat v nejlepším světle tuto zlatou éru house music.



Je považován za znalce s vybraným vkusem, cestuje se svým těžkým kufrem s deskami po celém světě a šíří lásku k undergroundové hudbě. Večírky labelu MLIU se rychle stávají tématem hovorů v jakémkoliv městě, kde jsou pořádány a milovníci hudby cestují do různých zemí, aby zažili atmosféru MLIU. Jeho upřímnost a oddanost hudbě ho rychle vystřelila do světa mezinárodního DJingu.



Jeremy je pouze DJ, ne DJ a producent, což považuje za svoji výhodu. Label se stává čím dál tím úspěšnějším, včetně debutové kompilace z r. 2014 "My Love Is Underground" skládající se ze tří LP a obsahující Jeremyho pečlivě vybrané rarity z dávných let (dle webu Resident Advisor kompilace roku 2014). Jeho sety rozpalují taneční parkety, kamkoliv přijede a můžete si být jisti, že vlajka "hard core deep house" bude vztyčená ještě mnoho dalších let.

facebook:

https://www.facebook.com/events/1527371394178003/?fref=ts

odkazy:

https://www.facebook.com/video.php?v=859090610803318

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016