PARTYINFO

 

DEEP BEAT AVANTGARDE OPEN AIR EDITION

Datum konání:
02.07.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Loefah (UK, Swamp 81), Sta, Prokta, Not Tonight, Insane, Chpln
2nd floor: She's Drunk (Liminal Sounds, DE), Alyaz, SBSTRD, Z-Kat, WZ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 14:00
 
 
Loefah hostem letní Deep Beat Avantgarde před Crossem

Velmi lukrativní pozvání chystá v rámci pravidelných Deep Beat Avantgarde nocí holešovický Cross club. Na letní open-air vydání se po letech podařilo zabookovat velký pojem nejen UK elektroniky, šéfa londýnského labelu Swamp 81. Dámy a pánové – tohle je Loefah.

 

Je to velký pojem, který svojí mnohaletou hudební aktivitou vystoupil z promoklého londýského hudebního podsvětí a vepsal se svými počiny tučným písmem na středovky legendárních dubstepových releasů na Deep Medi, DMZ nebo Tectonic. Skrz značku 81 Loefah prezentuje svoje aktuální hudební vize - můžou to být třeba jím zkrocení mlaďoši jako Paleman a Chunky, kteří nepřestávají chrlit svoji charismatickou produkci, stejně jako pravidelná Swamp81 show na Rinse FM, kterou "kurátoruje" sám Loefah. Jeho sety jsou plné pokorně "vyselektované", sofistikované basové energie balancující na hraně mezi bass music a undergroundovou formou techna a house music - on sám 81 portfolio označuje vyčerpávajícím označením "Up-front underground music". 

Jako support dorazí z Bruselu Asky a Latence, kteří stojí za vlastním hudebním brandem EarlyLate, chybět nebude ani Deep Beat Avantgarde dvojka Sta + Prokta, dále Pražáci Not Tonight, Insane a přespolní Chpln. Druhou scénu má pod taktovkou parta kolem Alyazova bass / grime labelu Sapyens. Jako host se ukáže německý She’s Drunk, sekundovat budou zmíněný Alyaz, Z-Kat, SBSTRD a WZ

Deep Beat Avantgarde se uskuteční 2.7. a to tentokrát jako letní open-air edice od odpoledních hodin. Všichni DJs se protočí ve dvou hudebních blocích - nejdřív ve venkovní, vyletněné atmosféře na zelené louce před Crossem a po 22:00 s údernějším klubovým podáním. Bez větších keců se tentokrát opravdu vyplatí přijít dřív!

FB event

Linky:

https://soundcloud.com/swamp81
http://www.81ldn.com/
https://www.facebook.com/SWAMP81/

video:

https://youtu.be/DovOlDHdc90
https://youtu.be/Gy2KlQ7QXX4
https://youtu.be/fmNwMbhVUGg

Audio:

https://soundcloud.com/swamp81

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016