PARTYINFO

 

VERNISÁŽ LÉNY A JASMÍNY BRAUNER

Datum konání:
27.06.2016 - pondělí
Místo konání:
Praha - Kavárna co hledá jméno
DJs:
NobodyListen
Live:
Prokop Jelínek (kytara, looper, zpěv) + Anežka Bzirská (housle, zpěv)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: zdarma
Line-up:
16:00 vernisáž Jasmíny Brauner (3 roky)
19:00 zahájení
19:15 live painting s hudebním doprovodem Prokopa Jelínka (kytara, looper, zpěv) + Anežky Bzirské (housle, zpěv)
20:15 NobodyListen + Léna
 
 
Čekají vás tři dny snění v Kavárně, co hledá jméno

Přesně tři dny potrvá výstava nové kolekce obrazů malířky a kreslířky Lény Brauner. V pondělí 27. června ji v 19:00 zahájí v Kavárně, co hledá jméno vernisáží, kterou hudebně doprovodí NobodyListen. K živé malbě umělkyně pak zahrají Prokop Jelínek a Anežka Bzirská. Souběžně s Lénou bude v prostorech kavárny vystavovat své dílo její tříletá dcera Jasmina Brauner. Dernisáž obou výstav proběhne 30. června, během které si budou moci obrazy jejich noví majitelé vyzvednout.

 

"Ráda bych vám prozradila, kolik uvidíte na vernisáži obrazů, ale ještě to sama nevím. Představím vám novou kolekci děl, na kterých jsem začala pracovat začátkem jara roku 2016. Bude to asi jediná šance vidět je "na živo", jelikož už na vernisáži bude mít většina obrazů majitele. Kromě živé malby mě a mojí dcery s živým hudebním doprovodem, vám s NobodyListen představíme první vlaštovky z připravovaného EP a budete se moci zapsat do knihy čekatelů na tetování. Na tuto akci připravuji také speciální merch a pokud máte doma plakát, vemte ho s sebou, ráda vám ho podepíšu. Vílí outfit a věnce z květin ve vlasech vítány, jelikož tento soubor obrazů bude mimo jiné o křehkosti a kráse vnitřních světů dívek a žen," zve Léna Brauner.

Léna Brauner
Léna Brauner je nezaměnitelná malířka, kreslířka a ilustrátorka vlastním vzezřením i stylem svého díla. V jejích snových krajinách bydlí svérázné bytosti, portréty a figury halí do zvláštních nálad. Za něžným, dětsky naivním rukopisem se skrývá Lénin bohatý vnitřní svět i témata vážnější, než by se mohlo na první pohled zdát. V barevných i černobílých kompozicích často kombinuje různé malířské techniky, včetně materiálů, jako jsou pryskyřice, pigment ze sušených květin a bylin, mouka, sůl, cukr, rozemleté kořeny a prášky z kamenů. Ráda kreativně zasahuje do veřejného prostoru a její díla tak zdobí interiéry institucí i nevyužité urbanistické plochy. Nově se věnuje také tetování a zpěvu.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016