PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.07.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Rescue (Pure Rhythm), Ben Amit & Leon Kowalski
Popis:
start: 21:00, vstup: zdarma
 
 
Čtvrteční Unplugged bude opět multižánrový

Tak jak? Rok co rok je to stejné, ale Pražáci už naštěstí ví, jak s tou výhní v našem hlavním městě bojovat... Vodních ploch tu máme dostatek a ta nejkrásnější z nich, báječná "Smetanova řeka", právě v létě zas a znovu ožije na obou jejích březích, až oči přecházejí! Na náplavky se chodí v té horké době ochladit kdekdo a muzika je tu slyšet takřka na každém kroku. Také House boat U Bukanýra je už dlouhých 18 let neoddělitelnou součástí vltavského dovádění, má své stálé štamgasty, kteří na něj nedají dopustit, a je zcela originálním párty místem naší matičky stověžaté. Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde koná jednoznačně nejexperimentálnější noc na palubě a nejinak tomu bude 28. července. S kým si tu můžete dát dostaveníčko a kdo vám zahraje k zamyšlení i do skoku?

 

Bílé dveře lehce před desátou otevře a s radostí nechá dokořán již tradičně rezident této noci DJ Face. Ten následně počká na svého dlouholetého parťáka, kterým byl, je a bude MC Manda, a jen co si ti dva zapojí oba gramofony a chytré mašinky, co tak věrně umí přenášet lidský hlas a ještě vytvořit nějaký ten efekt k dobru, ten pravý bukanýrský jam může začít! V této červencové edici párty Unplugged budou prim v jejich dvouhodinovém setu hrát styly deep house a nu disco, tedy žánry, které tomuto ročnímu období sluší jednoznačně ze všeho nejvíc, voní létem, pohodou a sladkým nicneděláním. U této selekce se prostě nezapotíte... Hozenou rukavici krátce po půlnoci zdvihne nadějná dvojice Ben Amit & Leon Kowalski, která už také koketuje s vlastní produkcí, a je dost dobře možné, že budete svědky hned několika premiér dosud nevydaných skladeb. Pro tuto speciální příležitost navíc oba mladí pánové přislíbili barevný set, v němž se spolu budou svobodně proplétat electro, new wave i house a je opravdu jen na vás, zda se necháte strhnout k divokému křepčení, či si tuhle lahodu vychutnáte s lahodným drinkem zabořeni do sedaček. Jednoduše si vyberte podle svého gusta, podle svého rozpoložení. Také další z hráčů tohoto večera, DJ Rescue, před časem rozšířil stále větší rodinu domácích producentů a pochlubit se dnes může jak oficiálně vydanými skladbami, tak úspěšně dokončeným studiem zvukového inženýrství... Tedy jen další předpoklady pro to, aby jeho speciální "house set" dopadl na výbornou. Budete překvapeni, co všechno se do této obrovské stylové škatule vlastně vejde, jak bohatá umí být a kolik energie i snů může obsahovat. Jednoznačně parádní finální tečka za čtvrtečním večerem!



Udělejte maximum pro to, abyste se v těchto horkých dnech z práce utrhli dřív! Na Bukanýru je blaze už ve večerních hodinách a ten pohled na zrcadlící se hladinu Vltavy opravdu k nezaplacení... Stavte se na jedno, nebo dvě, zakousněte grilované speciality na horní palubě, pochlubte se fotkami z dovolených a až uslyšíte tam dole čilý ruch, vydejte se na kontrolu. Muzika, která vábí, ale rozhodně se nepodbízí, by měla uspokojit i váš sebenáročnější vkus... Povede se to i tentokrát?

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. srpna 2016 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Fun (Elemental) a Zjook.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016