PARTYINFO

 

POSSITIVA! W/ STOJCHE

Datum konání:
29.07.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Possitiva stage: Stojche (Argumento, Tangible, MK), Kevi Anavi (Koyo Music, Amam, SK), Yacube (Wavetune crew), Arnii
Popular stage: Eddy Ramich (Compost Records, HR), Rafo, Pure, Beatbenders
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 80,- Kč do 21:00 / poté 120,- Kč
 
 
Stojche a Eddy Ramich hosty dalšího dílu párty Possitiva!

Pražský Cross Club bude v pátek 29.7. hostit další vydání večírku Possitiva! Oba hlavní hosté se v České republice představí vůbec poprvé...

 

Possitiva stage:

Stojche, původem z makedonského Skopje momentálně žijící v Berlíně, patří k talentovaným DJským a producentským tvářím undergroundového techna. Kromě toho se věnuje svému vinyl labelu Tangible Assets. Nechceme jeho žánr škatulkovat, proto vybíráme z jeho biografie: "His DJ sets are full of exquisite, refreshing, rolling, quirky, edgy, and crisp grooviness".




Kevi Anavi pochází z Bratislavy a její producentské nadání jí přineslo releasy na znamých značkách techno labelu Kevina Saundersona - KMS Records, Innocent Music, Say What? Recordings, Koyo, Inwave Imprint, Amam a další.



Support zajistí Arnii a rezident Yacube.

Popular stage:

Eddy Ramich je chorvatský veterán, který se pohybuje na hudební scéně více než 25 let. Působil v legendárním Radiu 101 a jako DJ se představil už v mnoha světových klubech jako Zukunft, Yellow, Djoon, The Room, Rootdown, Watergate a na festivalech Sziget, Glastonbury nebo Dimensions.

https://soundcloud.com/eddy-meets-yannah

Support zajistí Popular crew, stojící za večírkem Popular Night v bratislavském klubu Nuspirit, v sestavě Rafo, Pure a Beatbenders.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016