PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS S ORBITHEM

Datum konání:
01.10.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
Orbith, Daho, Makarov, B.One.K
Live:
Prague Music Therapy
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč do 22:00 / poté 100,- Kč
 
 
Sobotní Oldschool Techno Classics bude s Orbithem

Po prázdninové pauze, kdy Oldschool Techno Classics crew dopřála odpočinek českým klubům a vydala se na plavbu po Vltavě nebo navštívila se svou stage legendární festival Svojšice, se 1. října vrací do klubu. Ptáte se kam přesně? Tentokrát bude místem konání klub Uhelna ve Štefánikově ulici 18/25 v Praze na Smíchově. Kousek od stanice metra Anděl, v bývalém uhelném skladu se bude první říjnový den pořádně topit pod kotlem.

 

Hlavním hostem říjnového Oldschool Classics Techno mejdanu bude brněnská legenda DJ Orbith, který se po dlouhých letech hraní pomocí digitálních technologií vrátil ke kořenům, tedy k hraní z vinylů. Rozhodně se tak můžete těšit na pestrý techno set prošpikovaný starými a oblíbenými tracky v jedinečném podání tohoto oblíbeného DJe. Druhým stěžejním hostem večera bude Jan Makarov známý svým úderným a nekompromisním techno soundem. Makarov v těchto dnech slaví i nemalé producentské úspěchy. Doslova na spadnutí je vydání jeho tracku "Over The City Lights" na vinylu, který remixoval domácí Elektrabel a také stálice světové techno scény, Američan Steve Stoll. Dalším hostem bude jablonecký "murder boy" Daho. Jeho industriální techno sound v poslední době hodně zmutoval prvky darkwave, post-punk a EBM. Ani Daho ale nenechá ty nejlepší fláky své historie doma v archivu a roztočí je na gramofonech v Uhelně. Domácí pražskou scénu bude zastupovat B.One.K. Pokud máte rádi "živé" projekty, rozhodně vás tento večer roztančí projekt Prague Music Therapy, který se představí ve složení: DJ Twin, Rich.FD (saxofon), Rafael (perkuse), Chris Vern (trumpeta) a to všechno svým kouzelným hlasem dokrášlí Mother@Work. 

Doufáme, že si na další vymazlený Oldschool Techno Classics večírek uděláte čas a přijdete nejenom poklábosit s kámoši, ale i řádně hejblout zadkem. ,) Buď na place, nebo na baru se na vás těší OTC crew!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016