PARTYINFO

 

WE CODE CHRISTMAS W/ MIGUEL BASTIDA

Datum konání:
16.12.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Miguel Bastida (ESP), Adam Cloud & Nicola Cloud, Callboy, JB & Flesh, Pete Walk, Precise Deviant, Ravic
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
Line-up:
22:00 Callboy b2b Precise Deviant
23:30 Pete Walk
00:30 Adam & Nicola Cloud
01:30 Miguel Bastida
03:30 Ravic
04:30 JB & Flesh

FX lounge 20:00 – 01:00: Groovem8, Madelaine, Peter Costa, Rob Smile
 
 
Miguel Bastida zahraje zítra poprvé v ČR
Španěl Miguel Bastida hostem párty We Code Christmas

Vážení příznivci kvalitní hudby, rádi bychom vás pozvali na poslední letošní akci našeho projektu Code. Jedná se opět o akci WE CODE>, kterou připravujeme ve spolupráci s různými kluby v Čechách a na Slovensku. Tentokrát půjde o speciální díl, který bude v první řadě vánočním večírkem a zároveň na této akci oslaví svoje narozeniny velmi talentovaná DJane Nicola Cloud.

 

Headlinerem tohoto speciálního večírku je španělský DJ a producent Miguel Bastida, který stoupá vzhůru na poli techna a techhouse velice rychle a to především díky jeho propracovaným groovy setům a také výborné produkci, kterou "supportují" ikony jako Richie Hawtin, Dubfire, Paco Osuna, Umek a další. Jak je zvykem u bookingů partičky Code, tak i tentokrát se jedná o současné velice kvalitní jméno, které vystoupí v České republice poprvé. Jeho releasy vydávají labely jako SCI+TEC, Toolroom, Bedrock, on sám založil a provozuje label Be One Records. Jak je u Španělů zvykem, prezentuje se energickými sety, které každého vytáhnou na parket a donutí k tanci i zaryté vysedávače na barových stoličkách.



Jako support vystoupí všichni členové Code ve složení Ravic, Flesh, JB, Adam Cloud, Pete Walk, Callboy a Precise Deviant a oslavenkyně Nicola Cloud. Po třičtvrtě roce se s touto akcí vracíme do legendárního klubu Radost FX, který svým interiérem, dispozicí prostor a vybavením byl, je a bude vždy jedním z těch nejlepších, které u nás máme. Funktion One sound to celé doplní a je jisté, že 16.12. se budeme všichni bavit a užijeme si skvělou atmosféru, která je na akcích Code zvykem. Doražte klidně dřív, protože začínáme už ve 21:00 v FX lounge nahoře v restauraci (line-up brzy zveřejníme). Těšíme se na vás...



FB event
Miguel Bastida FB fan page
Miguel Bastida SoundCloud

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016