PARTYINFO

 

ALLERGEN

Datum konání:
20.01.2017 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Nuff, Lekno, A-Bee & Tom Vagabondo (Lazy Boys), 4ROW, Mendoza, David Steiniger, Bravas
Popis:
vstup: předprodej: 190,- Kč OC FORUM Nová Karolina, Fabric, Konopná lékárna Havířov, na místě: 250,- Kč
 
 
DJ Nuff oslaví v lednu narozeniny v klubu Fabric

Jen co završil rezidentní hraní koncem sezony na Ibize, oznamuje svým příznivcům návrat do domácího prostředí s tanečním večerem Allergen. Řeč je o jménu DJ Nuff. Ten společně se svými přáteli přiveze aktuální světový "sound" nasátý atmosférou Ibizy do klubu Fabric v Ostravě, a to 20. ledna 2017.

 

Dj Nuff, vlastním jménem Jiří Stabla, navíc oslaví své 34. narozeniny a to odbytím půlnoci svým setem. Nuff hrál v České republice naposledy letos v září 2016 v klubu Roxy, dále na Havířovských slavnostech, po kterých pokračoval se svým večerem Allergen v KD Reneta. Ke konci ledna se zastaví i v kluibu Fabric.

DJ Nuff

"Fabric mám rád, je to už více než 9 let, co jsem tam hrál. Myslím si, že teď, když se o klub starají kluci jako C.phone a Elvis, to bude dunět a bude to Club s velkým C," říká Jiří Stabla. Nenechte si ujít jeden z nejlepších hudebních večerů v ČR plný drinků, krásných žen a moderní muziky přímo z Ibizy. Allergen na Ibize slavil letos veliký úspěch a vy se můžete těšit na další jméno, které z Ibizy do Fabricu přiveze.

DJ Nuff

Po setu DJ Nuffa nastoupí DJ Lekno, který přímo kouzlí za mixem a je jedním z nejvíce uznávaných zvukařů světa. Pracuje jako sound inženýr pro jednu z největších hudebních sítí Ibizy, pro Mambo Group. Když jsme se Jirky ptali, co ještě napsat k Leknovi, odpověděl: "jeho život není hudba, on je hudba v každé vteřině jeho života, proto jsme se potkali a začali dělat Allergen na Ibize spolu..."

DJ Nuff


Dalšími DJs bude známá dvojice z Anglie - A-Bee & Tom Vagabondo, které znáte pod názvem Lazy Boys například z Beats for Love. V klubu Fabric se také poprvé představí skvělé jméno 4ROW, který vás dostane svým kvalitním hlubokým deep technem. Další jména na Allergenu budou známí DJs - Mendoza, David Steiniger a Bravas. Lineup je tak opravdu kvalitní a pestrý.

DJ Nuff

"WE ARE ALLERGEN" je heslo večera, to pochopí každý zúčastněný v pátek 20. ledna v klubu Fabric v Ostravě. Bude to opravdu velký mejdan, který se zapíše do duší a srdcí opravdových party people.

Generální partner večera je Teko Technology

Hudební kanál a video
Resident DJ
Label HYPNO 808
DJ Nuff

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016