PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.01.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Monotype, Rudy (LiquidDance)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Další Unplugged pro zahřátí již ve čtvrtek

Tak jak? Sluníčko, teplo, voda, bezstarostné lenošení na dece, viďte? Že je vám to všechno tak nějak povědomé? Jasně, ale tohle všechno má svůj čas. Už jen půl roku a zase se dočkáte. :) I když, pravda, k vodě můžete i 26. ledna, proč vlastně ne... Nasměrujte si to hezky pěkně pod Štefánikův most (to je ten, co spojuje Revoluční a Letenský tunel) a my čtyři vám na svou čest garantujeme, že zima vám za nehty nepoleze ani náhodou! Na náplavce pak vyhledejte House boat U Bukanýra a přijďte se ohřát. Kdo jednou vstoupí, tomu se odtud chtít nebude a je úplně jedno, zda za to může ono kouzelné a netradiční prostředí jednoho baráku na Vltavě, bohatá nabídka lihovin za dlouhým barovým pultem, či báječná muzika, co se tu hrává už od čtvrtka. Ano, to všechno vás spolehlivě zahřeje u srdce! Pak už se jen zvolna zavrtíte do rytmu a začnete si odkládat všechny ty vrstvy, kterými jste se pro pobyt venku vybavili... Jak tedy vypadá lodní řád pro poslední lednový čtvrtek?

 

Aby vaše ztuhlé tělo neutrpělo hned při příchodu zvenku šok, s rozehříváním se musí, jak známo, pěkně pomaloučku, polehoučku… Pro tyto účely se pár minut před desátou u mixážního pultu sejde rezidentní duo DJ Face a MC Manda. První následně rozpohybuje zbrusu nové placky, které se mu ze všech koutů světa dokutálely až pod stromeček, druhý o svůj sametový hlas i v těchto chladných dnech pečoval tak, aby si zde střihli svůj oblíbený jam, tentokrát převážně v rytmu deep house / tech house. Dvě hodiny zde společně budou vládnout, dokud je nevystřídá první vzácný host lednové edice. Tím bude starý známý techno harcovník DJ Monotype a na dalším programu večera tak nově poskládaný příběh z jeho úctyhodné sbírky vinylů, které roztáčel převážně v letech 2000 – 2005. Tedy jen další z důkazů, že starý desky jsou hezký a stále mají co říci. Rozhodně si nenechte jeho vzrušující vyprávění s délkou 120 minut ujít, byla by to škoda! Kouzlu sedmi, deseti i dvanáctipalcových nosičů propadl také druhý host v pořadí, DJ Rudy, který se doteď při svých setech spoléhal na záchrannou brzdu v notebooku. Teď ho čeká premiéra – první ryze vinylový set a zároveň finále večera převážně z oblasti house music, kterou nehrává zase až tak často… Držíme tedy palce a těšíme se!



Jak vidno, všichni milovníci rovných beatů si v tento velký večer přijdou na své, a pokud se s námi nejznámější párty loď občas nakloní, nemějte jí to za zlé… Buď jste to u baru trošku přepískli, nebo jen pár zbloudilých vlnek přišlo na návštěvu. Rovnováhu do rána bílého určitě hravě vyrovnáte a domů se pak vydáte jistým krokem… Cestou budete mít rozhodně o čem přemýšlet a co srovnávat. Vydávala se lepší muzika tenkrát, nebo vás baví až ta současná?! Nebo snad od každého trochu? Přijďte to posoudit na vlastní uši!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. února a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, d.MIT.RY (Neo Violence) a Rescue (Pure Rhythm).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016