PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.03.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Acid Murph, NCFX
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Po nekonečné mrazivé nadvládě paní Zimy o sobě jaro dává pomalu ale jistě vědět  a ty největší nedočkavce to teď táhne dokonce i k té vodě... Ručník, osušku ani opalovací krém ještě netřeba, chce to jen dobrou náladu, čisté uši a spoustu energie pro taneční rej. Ano, modří již vědí... Sympatický House boat U Bukanýra každý čtvrtek otevře své brány dokořán pro nové obyvatele, co nechtějí čekat až na víkendové dovádění. Čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde přitom již osm let koná párty Unplugged, jednoznačně nejexperimentálnější noc na palubě, a datum 23. března má rezervovaný již třetí díl nekonečného párty seriálu v tomto roce. To tedy samozřejmě pouze v případě, že si uděláte čas, a dorazíte na tři mladé pány za kormidlem a jednoho s mikrofonem. Jak tedy bude vypadat lodní řád právě pro tento inkriminovaný večer?

 

Všechno vypukne již tradičně úderem dvaadvacáté hodiny, ale tradice jsou přeci od toho, aby se čas od času porušovaly, že?! Tentokrát se tedy nedočkáte úvodní desky a úvodního slova od dvojice DJ Face & MC Manda, prvním pánem na holení bude muž s tajemnou přezdívkou NCFX! Muziku napříč žánry rozděluje jen na tu dobrou a na tu špatnou a jeho záběr je přitom opravdu široký - od jazzu po minimal techno. Jeho velkou vášní je však také cestování a právě po návratu z dalších toulek po světě zakotví na tolik populární vltavské bárce. Těšme se tedy svorně na eklektický set plný inspirace a zážitků z dlouhého putování... Zmiňovaná sehraná dvojice DJ Face & MC Manda žezlo převezme kolem půlnoci a na programu bude jejich další dvouhodinový jam typu placka vs. majk, tentokrát převážně z oblasti dvou stylů, co právě hýbou světovými parkety, tedy deep house / tech house. Finále čtvrteční akce si následně vezme na starost další sběratel vinylů elektronické muziky napříč žánry a o ty nejnovější z nich se s vámi podělí v přímém přenosu. Říká si už nějaký ten čtvrtek Acid Murph a milovníci house music rozhodně nepřijdou zkrátka!

Parádní výhled na poklidnou vltavskou hladinu s nejrůznějšími odlesky světel v černočerné tmě, projíždějící lodě kolem vás, neexistuje zkrátka v tu kouzelnou chvíli a pěkně v teple lepší projekce... K tomu taktéž poklidný čtvrteční provoz bez čekání na baru, tedy ideální meeting point pro ty, s nimiž se o víkendech zaručeně nepotkáte. Užijte si Bukanýr jinak, užijte si ho však s tradičně kvalitní muzikou servírovanou od srdce. Takový bude březnový díl párty Unplugged. Ať už s vámi, nebo bez vás...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. dubna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Airto a Otik von Hell (Pekelnej Bar).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016