PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.04.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Airto, Otik von Hell (Pekelnej Bar)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Ať se vám to líbí, nebo ne, ještě to pár dnů potrvá, než si budeme moci užívat veškerých tuzemských vodních toků k osvěžení. Tedy takhle... Klidně si je užívejte i nyní, ale váš obvodní lékař s vámi bude mít spoustu práce, než vás zase dostane do kondice, tak ještě vydržte, prosím! Ale pro ty největší nedočkavce by tu byl jeden malý osobní tip. Vltavu si můžete užívat plnými doušky celoročně, procházet se po ní ladným krokem bez namočení, naslouchat jejímu rytmickému zurčení, pozorovat nejrůznější ptactvo i projíždějící lodě, setkávat se na ní se stejně naladěnými přáteli, jako pravý mořští vlci popíjet něco ostřejšího a dokonce i tancovat na vlnách! Ne, tohle není sen, tohle je realita pro každého z nás, kdo si od čtvrtka do soboty udělá ve večerních hodinách čas a ten pak také může směle v tom svém nejchytřejším telefonu na světě právem oznámit polohu. Tahle se jmenuje: Houseboat U Bukanýra.

 

Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se zde již dobrých devět let koná párty Unplugged a nejinak tomu bude v ten s datem 27. dubna 2017. Vašimi průvodci jednoznačně nejexperimentálnější noci na palubě budou již tradičně tři hráči a jeden vokalista a my pro vás máme pěkně s předstihem i lodní řád, abyste věděli, co vás čeká a co vás zcela určitě nemine... Onu nezáviděníhodnou roli s názvem Zahřívač parketu tohoto párty seriálu již tenkrát dobrovolně přijala sehraná dvojka DJ Face a MC Manda a ta se také bude krátce po dvaadvacáté hodině snažit se svou zbrusu novou deep house a tech house selekcí, abyste se na ten parket zkrátka a dobře obtěžovali a udělali Mandovi s majkem v ruce tolik potřebné křoví. První střídání stráží u mixážního pultu pak nastane kolem půlnoci a až se spolu dva sluchátkové jacky vymění, vezme si vás do parády DJ Airto. Ta rovnice o jedné neznámé přitom stále platí: Airto + Unplugged = Broken beat. Ano, tenhle minoritní styl má tady rok co rok zelenou a jeho rozpustilost je přímo nakažlivá... Notně rozpustilý set dopředu přislíbil také druhý host tohoto večírku. V jeho případě se bude od druhé hodiny ranní vzpomínat na UK Garage a 90´s house a to pěkně z černých kotoučů, co průměr 12“ mají. Dámy a pánové prach sfoukne a Peklo za Vodu alespoň na chvilku vymění Otik von Hell, u toho tedy musíte být!


Spousta stylů, spousta muziky od těch, co pro vás v nejrůznějších klubech, barech a na open airech hrávají většinou úplně něco jiného... Ano, taková svoboda panuje na párty Unplugged a pro vás je to tak ideální příležitost najít na sklonku pracovního týdne nějaké to rozptýlení. Přijďte si vyčistit hlavu, přijďte nabrat novou energii  a je opravdu jen na vás, v kolik hodin nás opustíte. Zda budete rozumní, nebo si jednoduše můžete dovolit ponocovat... V obou případech se na vás těšíme! 

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. května a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Nika77 (techno.cz) a OL-WIZ.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016