PARTYINFO

 

LOS.TEKKENOS: FILM ROOTS IN EGO

Datum konání:
04.12.2017 - pondělí
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Kalba nahoře: Dadosh (CA), Mejra (NSK), Conspira (Klinika DJs)
D´n´B dole: Kan-Jacca, Merak, Shifty
Live:
VJ 113kw
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00
 
 
Promítání nezávislého filmu Roots In Ego v klubu Cross

Roots In Ego aneb Kde se v lidech bere zlo? Tak zní celý název nezávislého filmového počinu, který vznikl zcela bez podpory jakýchkoliv sponzorů pod taktovkou bývalé VJky a talentované filmařky s pseudonymem 113KW. Už v prosinci se na film můžete zajít podívat do klubu Cross, kde bude promítán zdarma v rámci tradičního pondělního svátku techno hudby s názvem Los Tekkenos, kde vystoupí DJs, kteří jsou s tímto filmem spjati.

 

Děj tohoto komediálně dramatického filmu nás zavede na pražský Žižkov, jenž se může na první pohled zdát šedivý, ale v jeho středu ovšem stojí vysílač, co člověka vystřelí přímo do kosmu. A přesně tam rádi cestují i hlavní protagonisté filmu, žižkovská parta kamarádů, jimž nechybí palivo, chuť ani rytmus v srdci. Každý prožívá jinak obtížnou životní situaci, jednu věc mají ovšem společnou, odmítají se totiž stát poslušnými ovečkami systému. Jejich vzájemné vztahy se postupně zamotávají, aby vše mohlo přes bizarní sled událostí dospět ke krátkému osvícení a krutému vyvrcholení. Takto nějak by se dala popsat náplň nezávislého filmového počinu režisérky a scénáristky Kristiny Weiserové, která se často prezentuje pod pseudonymem 113kw. Film řeší v dnešní společnosti dosti probíranou otázku, kde se v lidech bere negativní energie a kde pramení zlo? Autorka si název vypůjčila z knihy "Perspektivy" od britského filosofa Paula Bruntona, a hravým stylem navazuje na anglické filmy, zaměřující se na taneční mladou generaci a vtahuje tak diváky do kolotoče parties, drog a pocitu nekonečné svobody, ale také samoty, ztracené nevinnosti a paranoie, přičemž se vlastně ukazuje, že dobro a zlo jsou jen pojmy, jimž dávají smysl malé každodenní činy.




Krátký nízkorozpočtový nezávislý film a vysněný projekt režisérky Kristiny Weiserové, ROOTS IN EGO, vznikl hlavně díky spojení nadšenců a profesionálů, výsledkem čehož můžeme být svědky mozaiky příběhů z prostředí alternativní taneční kultury. Důraz je také kladen na původní českou hudbu a autentické herecké obsazení. Soundtrack je zde rovněž velmi pestrý, svými tracky k filmu přispěli například Keygen Kaotic, Dave LXR, Mikkim, Merak, DJ Loutka, Messenjah a Cocojammin a řada dalších. Za dobu své existence byl film ROOTS IN EGO promítán na řadě filmových a hudebních festivalů, a v říjnu se dokonce promítal až v daleké Austrálii, kde byl uveden v rámci Českého a slovenského filmového festivalu Západní Austrálie. V pondělí 4. prosince si tento film budete moct vychutnat zcela zdarma v rámci tradičního techno pondělí Los Tekkenos v pražském Crossu, kde zahrají DJs: Dadosh (Cirkus Alien), Mejra (NSK), Conspira (Klinika DJs), Kan-Jacca (Bassistaz), Merak a Shifty.

Pro další informace sledujte oficiální FB event.

stanjah

zdroje: web a FB projektu Roots In Ego

Sledujte také:

Facebook Roots In Ego


http://rootsinego.113kw.net/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016