PARTYINFO

 

NANEBEVZETÍ PETER PAN COMPLEX / VÁNOČNÍ KONCERT

Datum konání:
14.12.2017 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Famu
DJs:
Jiří Burian
Live:
Peter Pan Complex
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: GoOut https://goout.net/cs/listky/nanebevzeti-peter-pan-complex/mgsb/
 
 
Klub FAMU je opět v provozu

Klub FAMU dostává novou tvář. Vstřícnou a přátelskou ke všem hladovým, žíznivým, chtivým kvalitních kulturních zážitků či posezení v přívětivém, kreativním prostředí. Ideálně dostupné umístění na Smetanově nábřeží v centru Prahy, výborné jídlo za rozumné ceny a program napříč žánry povyšují Klub FAMU na mimořádně zajímavé místo!

 

"Primárně cílíme na studenty, ať už FAMU nebo jiných univerzit, ale s radostí vítáme každého návštěvníka. Programovým zaměřením se klub profiluje spíš jako alternativní scéna, hlavním dramaturgem je Václav Havelka. Každou středu pořádáme jazzové večery, každý pátek párty s elektronickou hudbou, ve čtvrtek a v sobotu tady zní house, reggae, indie pop, rock, v plánu jsou koncerty, výstavy či autorská čtení. Pondělky a úterky rádi poskytneme studentům pro jejich aktivity," zve Martin Šrámek a Ondřej Kobza, kteří spolu se svým týmem Klub FAMU nově provozují.

Klub Famu

14.12. se v Klubu FAMU koná tradiční Vánoční večírek Peter Pan Complex s premiérou nového singlu a klipu ke skladbě "Unsteady Heels". Afterparty zahájí DJ setem Jiří Burian. Pravidelný středeční Little Friday Jam Session 20. 12. ovládne Molotow Moloch Quartet – objev pražské jazz/fusion scény. Poslední šance ještě letos v Praze slyšet Nauzea Orchestra a skladby z jejich aktuální desky "Štěstí" se naskytne 22.12. Kromě Nauzey Orchestra vystoupí Nesbitt's Inequality a na závěr večera se představí nový elektronický projekt THRU. DJ Ondřej Štindl zahraje na silvestrovský večer. Večerní program klubu začíná vždy ve 22:00 a vstupné se pohybuje od 100,- Kč do 150,- Kč, za zvýhodněné ceny jej pořídíte v předprodeji.

Klub Famu

Klub FAMU je otevřen od pondělí do pátku od 10:00 do 04:00, v sobotu od 18:00 a v neděli je zavřeno. Pro soukromé akce a párty je možný provoz do 05:00 ráno. Vaří se každý všední den – skvěle a za velmi příznivé ceny! V nabídce jsou čtyři druhy menu: ráno snídaně a svačiny, pak obědové (vždy s jedním veganským jídlem), večerní menu a od zhruba 21:00 noční menu, které je možné zakoupit až do zavíračky. "Jde nám o to, aby se návštěvníci dobře najedli v kteroukoli denní i noční hodinu a nemuseli být odkázáni na oříšky či chipsy. S menu nám pomáhá nutriční poradce, používáme kvalitní ingredience, oblíbené jsou třeba naše domácí limonády," dodává Martin Šrámek.

KLUB FAMU

FB profil

Smetanovo nábřeží 2, budova FAMU, Praha 1

Otevírací doba:

Po – Pá: 10:00 - 04:00 
So: 18:00 - 04:00
Ne: zavřeno

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016