PARTYINFO

 

UP FESTIVAL

Datum konání:
11.05.2018 - 13.05.2018
Místo konání:
Praha 7-Holešovice - Výstaviště
DJs:
Agustin Alvarez, Anthea, Apollonia, Ark3r, Barac, Bella Sarris, Brothers Black, Bruno Curtis, Dmitry, Eddie Mur, Ellen Allien, Em Ju Es Aj Si, Fatty M, Ion Ludwig, Janeret, Johanna Schneider, Jorgos, Luigi Tozzi, Magda, Molly, Nils Weiman, Oliver Torr, Oshana, Per Hammar, Praslesh, Ricardo Villalobos, Schwa, Sonja Moonear, Topper, Varhat, Vik, Yan & Alfred Czital
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: http://www.upfestival.cz/cs/domu/#tickets
 
 
UP Festival ohlašuje další zvučná jména
Nový festival UP přiveze Ricarda Villalobose

První ročník festivalu UP se bude konat 11. - 13. května příštího roku na jednom z nejstarších významných pražských míst, na Výstavišti v Holešovicích. Slibuje silný start, příznivce elektroniky láká na jména, jako jsou ostřílený Ricardo Villalobos, Sonja Moonear nebo Magda. Jako support byli mimo jiné oznámeni i Ion Ludwig, Barac či Luigi Tozzi. Line-up pak doplní sestava místních umělců, jako je Oliver Torr, Fatty M, Schwa a Bruno Curtis.

 

Třídenní akce bude svůj program hostit na jedné vnitřní scéně a třech venkovních. UP Festival je první akcí svého druhu v České republice. Mísí techno, house a minimal hudební produkci na jednom místě. Přinese 72 hodin nonstop kvalitní underground hudby zajištěné celou řadou zavedených jmen, stejně tak jako místních talentů. Hlavním cílem je vytvořit nové hudební hnutí v zemi, ve které se ze spící scény stala rychle se vyvíjející, čímž se Česká republika zařadí na evropskou festivalovou mapu jednou provždy.

Ricardo Villalobos

Další informace a vstupenky najdete na oficiálních stránkách festivalu UP.

www.upfestival.cz


https://www.facebook.com/upfestivalofficial/

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z UP Festivalu 2018 od fjanty
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016