PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
26.01.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik, Face, Airto
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00
 
 
Dalším dospělákem na House 4 Adults DJ Airto

Také jste si u vánočních stromků uvědomili, jak úžasně a zcela rozdílně vaše ratolesti vnímají tyhle vzácné sváteční okamžiky a sdíleli s nimi tu nefalšovanou radost v očích při rozbalování dárků? Ano, bylo by fajn vrátit se zas někdy do dětských let, poznávat dosud nepoznané, objevovat nová území a hlavně nemít žádné starosti a závazky, které nás všechny tak vytrvale svazují... Tak už to je holt na tom světě zařízeno a také oni se budou za pár let řadit mezi dospěláky a pouze vzpomínat a vzpomínat na něco, co už se bohužel nedá nikdy vrátit zpět. Že život dospěláka není zrovna lehký jako to peříčko, zažíváme dnes a denně a každé rozptýlení v tom stereotypu vítáme a každé volné chvilky, kterou pro sebe urveme, si rok od roku víc a víc vážíme. Naštěstí jsou tu hodní dědečkové a ještě hodnější babičky, které nám nějakou tu kratochvíli čas od času dopřejí, když za nás naše povinnosti převezmou, a to se pak můžeme jít bavit bez výčitek až do rána bílého... House 4 Adults je v tom případě párty přesně pro vás a vy si ji již šestým rokem můžete užívat ve zcela úchvatné Klubovně 2.patro! Jak bude vypadat lednová edice našeho mejdanu?

 

Tím tolik důležitým datem, které byste si zcela určitě měli zakroužkovat ve vašem novém kalendáři, či diáři, je pátek 26. ledna 2018 a kýženou hodinou 22:00. Začneme hezky pěkně zlehka, tak jak to právě tady máme tolik rádi, ale také proto, abyste měli čas na rozkoukání se, případně na pokec s těmi, které jste skrze vaše rodičovské povinnosti tak dlouho neviděli a stále si s nimi máte co říct na zdejších, tolik pohodlných sofa... Zatímco my dva vám budeme na vyvýšeném stupínku vyprávět aktuální hudební příběh z placek nových, jež přinesl Ježíšek, ale i z těch starých, z nichž jsme už museli prach sfouknout, plátno za našimi zády ožije všemi barvami! Pachatel se vrací na místo činu a i tentokrát náš dvorní VJ PleiOne ten bílý obdélník zaplní vtipnými skeči, které budou s naší muzikou tolik ladit a vy se spolu s námi určitě dobře bavit! Pokaždé si k ruce pozveme někoho, kdo už také něco pamatuje, má bohatý archiv napříč žánry, cit pro vystihnutí okamžiku a ani chvilku nenudí. DJ Airto přesně tohle splňuje a my dobře víme, že se na něho můžeme spolehnout i tentokrát! Pokud jste puntičkáři a zajímá vás, co všechno si zde budeme hrát, pak vězte, že jistojistě dojde na deep house, nu disco, house music, co frčela v devadesátkách, bootlegy, ale klidně i něco ostřejšího, až to s vámi na stará kolena zase začne šít... To vy totiž určujete aktuální stav na parketu, to od vás se my tři (pardon čtyři) rádi po celý večer necháme vést!

Ani v nejmenším netušíme, jaké jste si dali na začátku roku předsevzetí, ale moc vám přejeme, aby vám to zapálení v překonávání nejrůznějších překážek vydrželo... My v tom máme jasno – i nadále vám chceme v našem oblíbeném 2.patře servírovat hudbu pouze příjemnou, tu co neruší, ani nepřekáží, vy se u ní navzdory pokročilému věku nezadýcháte, a pokud se ku domovu vydáte ve čtyři ráno s úsměvem na tváři a v povznesené náladě, budeme jenom rádi. Pak se to totiž už zase povedlo a naše mise byla splněna...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016