PARTYINFO

 

TETRIS W/ VOISKI LIVE (DEKMANTEL, LIES, FR)

Datum konání:
20.04.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 36
DJs:
PSJ (Muah, Ankali), St. Daniel (Carelabel Records), tof (Tetris), Barbora (Tetris)
Live:
Voiski (Dekmantel, LIES, FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: GoOut 350,- Kč bit.ly/TetrisVoiski
 
 
Producent Voiski zahraje live na párty Tetris

Jedna z nejvýraznějších pražských klubových a warehouse akcí Tetris připraví 20. dubna v prostoru 36 Underground další ze svých večerů. Hostem bude francouzský producent Voiski, který představí svůj analogový live set na pomezí žánrů acid a detroit house. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji GoOut za 350,- Kč.

 

Voiski, vlastním jménem Luc Kheramand, je nekonvenční umělec francouzsko-nizozemské elektronické scény, v současnosti spojovaný převážně s festivalem a labelem Dekmantel. V širokém žánrovém spektru své tvorby vyčnívá především důsledností v nekonečně se opakujících smyčkách vycházejících z klasického detroitské house music a techna. Hlavní charakteristikou jeho zvuku jsou hypnotické vrstvy, které Kheramand dostává až na pomezí psychedelie. V posledních několika letech razí v elektronické hudbě jedinečnou cestu směrem k futuristickým kompozicím s atmosférou 80's elektroniky. Kromě Dekmantelu jeho hudbu najdete u prestižních labelů jako například Construct-Reform (Paříž), Delsin (Amsterdam), Wt Records či L.I.E.S. (New York). Introvertně působící producent, který se na pódiu mění v démona analogu a acidové estetiky, vystoupí na pražské párty Tetris 20. dubna v holešovickém prostoru Underground 36.

Kolektiv Tetris, jehož jádro tvoří DJs Barbora a tof, pozval na své pražské house akce už mnoho výrazných českých i zahraničních interpretů jako například Wolfram, TRP, Imre Kiss či Waxtefacts label. Vedle Tetris crew zahraje PSJ - resident klubu Ankali, jeden z nejvýraznějších českých selektorů a člen brněnské crew Muah; a St. Daniel - zakladatel Carelabel Records a člověk stojící za vizuální identitou i směřováním značky Freshlabels.

Facebook událost

Facebook

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016